Yhteisöjen kirkko

29,70 € OVH: 33,00 €
Varastossa
SKU
9789516557253

Kohti kirkon uudistumista jumalanpalvelusyhteisöjen kautta.

Kirkon jäsenmäärää on laskussa ja sen tulevaisuus näyttää epävarmalta. Pastori Timo Pöyhösen johtamat yhteisöt ovat kasvaneet muutaman hengen pienryhmistä satojen ihmisten elinvoimaisiksi verkostoiksi tavoittaen erityisesti nuoria aikuisia. Kirja Yhteisöjen kirkko uudistaa näkemyksesi seurakunnasta ja sen potentiaalista nykyajassa.

"Tärkeä kirja yhteisöllisyyden merkityksestä. Keskustelu uusyhteisöllisyydestä kirkossa alkakoon!"
- Olli Valtonen, rovasti

 "Kauan odotettu yhteisöjen ABC-kirja on käsissämme! Suosittelen jokaiselle, seurakuntalaisesta palkattuihin työntekijöihin."
- Marika Salo, Kaikuluotain valmennus

 “Pöyhönen on tarttunut haastavaan kysymykseen ja hakee seurakunnille uusia ratkaisumalleja pienenevien kannatuslukujen kirkossamme."
- Timo Eskola, dosentti

 "Kirjaa, jossa yhteisönrakentamisen osaaminen on kiteytetty yksiin kansiin on kaivattu. Tässä se nyt on!"
- Marko Huhtala, toiminnanjohtaja, Kotiryhmäverkosto ry

Pastori Timo Pöyhönen on yhteisönrakentamisen pioneeri. Hän on perustanut kolme jumalanpalvelusyhteisöä, jotka kaikki ovat kasvaneet muutaman hengen pienryhmistä useiden satojen ihmisten elinvoimaisiksi verkostoiksi ja tavoittaneet erityisesti nuoria aikuisia. Pöyhösellä on kahdenkymmenen vuoden kenttäkokemus, ja lisäksi hän on opiskellut seurakunnan rakentamista City to city -keskuksessa New Yorkissa ja eri konferensseissa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Timo Pöyhönen
Formaatti Nid. 335s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2.painos 2020 Karas-Sana
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019