Uskalla tuntea

29,60 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789523548336

Uskalla tuntea -kirja tarjoaa Heli Mäkelän opastuksessa syvällisiä oivalluksia ja käytännön harjoituksia tunteiden ja kehon välisen yhteyden vahvistamiseksi. 

 

Tunteet tuntuvat kehossa ja mielessä. Tunteet ovat osa elämää, mutta niiden käsittely ei aina ole helppoa. Tunteiden sivuuttaminen kokonaan voi aiheuttaa ahdistusta ja epämääräistä pahaa oloa, kun ihmisen keho kamppailee jatkuvassa stressitilassa.

Uskalla tuntea -kirja tarjoaa syvällisiä oivalluksia ja käytännön harjoituksia. Tunteet, hermosto ja kiintymyssuhdemallit liittyvät kaikki toisiinsa. Lukijaa ohjataan syventämään omaa ymmärrystään tunteistaan erilaisten pohdintatehtävien ja harjoitusten avulla. Kun tunteiden ja kehon välinen yhteys vahvistuu, syntyy turvallisuuden tunne ja hermoston stressi lievittyy. Tunteita uskaltaa taas tuntea. 

Heli Mäkelä, vantaalainen sosionomi, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja, mindfulness-ohjaaja, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja sekä hengitysterapeutti. Hän on kirjoittanut yhdessä Tiia Trogenin kanssa teoksen "Tunteita päästä varpaisiin" (2022).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Heli Mäkelä
Formaatti nid. 160 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Konfirmaatio
  Konfirmaatio
  6,20 € OVH: 6,90 €
 2. Iloksi päivääsi, valoksi tiellesi
  Iloksi päivääsi, valoksi tiellesi
  17,80 € OVH: 19,80 €
 3. Äitini muistina - Toinen kierros
  Äitini muistina - Toinen kierros
  29,90 € OVH: 33,90 €
Copyright 2019