Universaali Kristus

22,90 €
Varastossa
SKU
9789523792005

Universaali Kristus

Tunnetun yhdysvaltalaisen fransiskaanipapin pääteos hahmottelee kosmisen käsityksen Kristuksesta, joka sulkee sisäänsä kaiken.

Kaipaatko tuoretta sanomaa toivosta? Siitä miten Jumala vie kaikkea kohti hyvää? Voisiko Jumala olla suurempi kuin olet tähän asti luullut? Entä kuka Kristus todella oli ja on?

Tunnetun fransiskaanipapin Richard Rohrin teologinen pääteos Universaali Kristus pyrkii tarjoamaan vastauksia kysymyksiin Raamatun tulkinnan, historian ja hengellisten harjoituksien varassa käyttäen laajasti nykyajan kulttuurin, uskontojen ja tieteiden tuntemustaan. Rohr esittelee kosmisen käsityksen Kristuksesta, joka ei kilpaile kenenkään kanssa eikä sulje ketään pois, vaan sulkee sisäänsä kaiken ja antaa Jeesuksen Kristuksen lopulta olla Jumalan kuva, joka on koko universumin arvoinen:

Kun tiedän, että maailma ympärilläni on Jumalan sekä kätkeytymisen että paljastumisen paikka, en voi enää tehdä merkittävää eroa luonnollisen ja yliluonnollisen, pyhän ja maallisen välillä.-- Minkä eron rämä saakaan aikaan tavassa, jolla kuljen läpi maailman, ja siinä, miten kohtaan jokaisen ihmisen päiväni mittaan.

 

Lisätietoja
Fyysinen koko 209 x 139 x 17 mm
Kirjailija / Artisti Richard Rohr
Formaatti Nid. 253 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Basam Books
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019