Jumalan teonsanat

25,90 € OVH: 29,00 €
Varastossa
SKU
9789523740624

Miten Jumalan toimintaan voidaan tutustua teonsanojen kautta?

Tässä kirjassa Jorma Kalajoki tutkii Raamattua tällaisesta näkökulmasta. Jumalan toiminta näyttäytyy parhaiten juuri verbeissä - tavassa, jolla hän toimii ihmisten arjessa. 

Kirjassa Jorma Kalajoki tutkii Raamattua ja Jumalan toimintaa teonsanojen kautta. Hän tekee mahtavia löytöjä, koska Jumalan toiminta näyttäytyy parhaiten juuri verbeissä. 

Raamattu on syntynyt kulttuurissa, joka on täynnä kertomuksia, rukousta ja draamaa - sanalla sanoen: elämää! Se ei pyri selittämään Jumalaa filosofisesti vaan kuvailee, miten hän toimii ihmisten arjessa, tullen myös osaksi omaa arkeamme. 

Turkulainen rovasti Jorma Kalajoki on toiminut opiskelija- ja seurakuntapastorina sekä turistipappina ja työnohjaajana mutta ennen kaikkea suosittuna julistajana ja raamatunopettajana. Hän on ollut Kansan Raamattuseuran pitkäaikaisimpia työntekijöitä. 

’’Hyvä Jumala ja hänen toimintansa avautuu hienosti kristillisen kolminaisuusopin valossa. Myös Jeesus ihmisenä on puhutteleva: hän tulee alas meidän mokaustemme luo. Jorma Kalajoki osaa niin puheissaan kuin kirjoissaankin kulkea tällaisen Jeesuksen kanssa heikon kristityn rinnalla. Tämänkin kirjan sielunhoidollinen sävy antaa lukijalle toivoa ja rohkeutta elää kristittynä tässä ajassa.’’

Eero Junkkaala
teologian tohtori, rovasti

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jorma Kalajoki
Formaatti Sid. 240 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019