Totuus nuoruudesta

26,50 €
Varastossa
SKU
9789523551848

Totuus nuoruudesta kertoi kirjoittajan omakohtaisia kokemuksia nuoruuden vaatimuksista.

Totuus nuoruudesta on romaanimuotoon puettu kertomus nuoruuden ongelmista

Nuorison mielenterveysongelmat ovat vakava aihe, josta ei puhuta riittävästi. Kirja käsittelee nuorten elämää ja tunteita voimakkaalla, vaikuttavalla ja samaistuttavalla tavalla. Nuoren omalla äänellä.

Usva on tavallinen ajatteleva teini, jonka elämä pyörii tavoitteellisen kilpaurheilun, koulun, ystävien ja perheen parissa. Usva kärsii pahoista pakko-oireista, jotka alkavat vähitellen vaikuttaa myös koulunkäyntiin, kilpaurheiluun ja ystävyyssuhteisiin. Pakko-oireiden lisäksi Usvaa vaivaavat epävarmuus, kateus, stressi koulusta ja pelko tulla tuomituksi.

Usva löytää vanhan puuhakirjan, joka saa hänet pohtimaan omia tuntemuksiaan. Hänen tavoitteenaan on kasvaa henkisesti. Usva alkaa käsitellä epävarmuuttaan ja muita ongelmiaan. Uskaltaako hän ikinä hakea apua pakko-oireisiinsa?

Espoolainen kilpaurheilija Matilda Levoranta on ollut pienestä pitäen kiinnostunut kirjoittamisesta. Hän pohtii elämänmenoa ja ottaa kantaa myös yhteiskunnallisiin asioihin. Kirja Totuus nuoruudesta syntyi Matildan omista kokemuksista ja havainnoista. Hän toivoo kirjan herättävän avointa keskustelua vakavasta aiheesta ja madaltavan nuorten kynnystä hakeutua hoitoon.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Matilda Levoranta
Formaatti Sid. 132s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2.painos 2023 Reuna
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Koulu ja eriarvoisuus
  Koulu ja eriarvoisuus
  30,40 € OVH: 34,00 €
 2. Viiksistä tassuihin KISSAT
  Viiksistä tassuihin KISSAT
  18,90 € OVH: 22,00 €
 3. Murunen maailmanhistoriaa
  Murunen maailmanhistoriaa
  20,70 € OVH: 23,00 €
Copyright 2019