50 tapaa oivaltaa onni

19,35 € OVH: 21,50 €
Tilattavissa
SKU
9789523540026

50 tapaa oivaltaa onni - avaimia onnen löytämiseen.

50 tapaa oivaltaa onni  - Tiesitkö, että sinulla on kädessäsi onnen avaimet?

Positiivisen psykologian asiantuntijoiden laatima kirja on värikäs, lapsentajuinen ja ajankohtainen opas onnellisuuteen. Kirja sisältää oivaltavia onnenfaktoja sekä 50 kiehtovaa ja ajatusta herättävää harjoitusta, joiden avulla lukija voi päästä askel askeleelta kohti onnellisempaa elämää.

Antaminen, ihmissuhteet, liikunta, tietoisuus, kokeileminen, suunta, selviytymiskyky, tunteet, hyväksyminen ja merkitys ovat avaimia, jotka tutkimusten mukaan lisäävät onnellisuutta. Ne ovat asioita, joihin jokainen voi itse vaikuttaa. Kirja innostaa ottamaan ohjat omiin käsiin ja lähtemään tutkimusretkelle etsimään onnen avaimia!

Kirjaa voi lukea kannesta kanteen tai maistella sitä yksi harjoitus kerrallaan. Harjoituksia voi tehdä yksin ja yhdessä perheen, ystävien tai luokkakavereiden kanssa.

 Vanessa King toimii johtavana positiivisen psykologian tutkijana Action for Happiness -järjestössä. Hän on luonut 10 avainta onnellisempaan elämään -mallin, joka tarjoaa käytännön harjoituksia, joiden on huomattu kasvattavan ihmisten onnellisuutta ja selviytymiskykyä.

 Peter Harper on kliinisen psykologian konsultti ja Val Payne on opetusalan konsultti ja opettaja. He ovat yhdessä kehittäneet koululaisille ohjelman, joka perustuu 10 Keys to Happier Living -malliin (10 askelta onnellisempaan elämään).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Vanessa King, Val Payne, Peter Harper
Formaatti Sid. 64s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019