Suomen herättäjä - Niilo Yli-Vainion syntymästä sata vuotta, 1920-2020

29,00 €
Varastossa
SKU
9789527297179

Legendaarisen saarnamiehen ja kansan herättäjän elämäkerta 100-vuotispäivän kunniaksi.

Kristillinen kenttä elää seesteistä, pysähtynyttä vaihetta. Kansaa eivät hengelliset asiat suuresti kosketa. On kuultu profetioita siitä, että herätys tulee, mutta mitään ei ole vielä näköpiirissä.

Tämän tilanteen ollessa vallalla Jumala on valmistanut kaiken keskellä miehen työaseekseen, joka on hiottu elämän kovissa ahjoissa. Tuleva ase on väsynyt työstä ja on monen sairauden murtama. Jumalan aika täyttyy - Jumala nostaa hänet esiin, antaa voitelun. Voitelun vaikutuksesta alkaa tapahtua Raamatussa luvattuja asioita kaiken kansan nähden. Ihmisten mielenkiinto hengellisiä asioita kohtaan herätetään uusin ilmiöin: kansaa kaatuu tilaisuuksissa. Sairaat saavat toivon, että he voivat parantua. Ihmiset, jotka eivät ole uskoneet, saavat Jumalan kosketuksen elämäänsä. Tarvitaan hallikokouksia, jotta kaikki halukkaat mahtuvat sisään. Isotkin kokoushuoneet ovat jo puolta tuntia ennen tilaisuuden alkua niin täynnä, että ovet joudutaan sulkemaan.

Toiminta laajenee niin, että puhujaa kutsutaan eri puolille maailmaa. Joka puolella tuo sama voitelu vaikuttaa ihmein ja merkein. Ihmiset tulevat uskoon, täyttyvät Pyhällä Hengellä, ja monet paranevat. Pyhän Hengen tuoma herätys leviää yli kirkkokuntarajojen läpi Suomen. Hengelliset ilmiöt ovat lähes kaikkien lehtien otsikoissa.

Tämä kirja on tiivistelmä siitä, mitä Jumala teki silloin. Rohkaisuksi, jotta uskoisimme, että sama voi tapahtua vielä nytkin - jotta kansa heräisi ja syntiset pelastuisivat. - Tapani Rautalahti - KKJMK OY

Voima panee pyörät pyörimään, voima kaataa tieltä esteet, voimaa, enemmän kuin mitään muuta, kaipaa aikamme kristillisyys, voimaa - ei vain teorioita! - Niilo Yli-Vainio

”Ja taidolliset loistavat, niin kuin taivaanvahvuus
loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen
saattavat, niin kuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.”
-Dan. 12:3

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Marja Toukola, toim.
Formaatti Sid. 199s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 KKJMK
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Kekkosen kisat - Urho Kekkonen ja urheilu
  Kekkosen kisat - Urho Kekkonen ja urheilu
  Tarjoushinta 8,90 € Norm. hinta 32,90 €
 2. Äitini muistina - Toinen kierros
  Äitini muistina - Toinen kierros
  29,90 € OVH: 33,90 €
 3. Maan ja taivaan runoilija
  Maan ja taivaan runoilija
  29,00 € OVH: 32,00 €
Copyright 2019