Startup seurakunta

Tarjoushinta 9,90 € Norm. hinta 28,00 €
Tilattavissa
SKU
9789524757416
Millainen muutos suomalaisissa seurakunnissa on meneillään? Ympäri maata on seurakunnissa ryhdytty rohkeasti uudistamaan toimintatapoja, jotta tavoitettaisiin mahdollisimman monta ihmistä.
Millainen muutos suomalaisissa seurakunnissa on meneillään? Ympäri maata on seurakunnissa ryhdytty rohkeasti uudistamaan toimintatapoja, jotta tavoitettaisiin mahdollisimman monta ihmistä. Uudistumista tapahtuu yli kirkkokuntarajojen niin vanhoissa kuin nuorissakin seurakunnissa ja myös uusien seurakuntien muodossa. Yhteisenä pyrkimyksenä on Jumalan valtakunnan edistäminen. Kirjassa pääsevät ääneen useat uudistusliikkeen johtohahmot, pioneerit, jotka ovat vuosia raivanneet tietä muutokselle. He kertovat ideoistaan ja kokemuksistaan sekä pohtivat seurakunnan syvintä olemusta ja sen tulevaisuutta.

Janne Eerola on media-alan monitoimiyrittäjä ja kulttuurintutkimuksen kandidaatti. Hän asuu Helsingissä vaimonsa Helin kanssa.

Mitja Piipponen on toiminut Joensuun vapaaseurakunnan nuorisopastorina ja opiskelee nyt kauppatieteitä Itä-Suomen yliopistossa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Eerola Janne, Piipponen Mitja
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Päivä Oy
Copyright 2019