• 020 754 2350

Startup seurakunta

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Eerola Janne, Piipponen Mitja
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Päivä Oy

Startup seurakunta

Millainen muutos suomalaisissa seurakunnissa on meneillään? Ympäri maata on seurakunnissa ryhdytty rohkeasti uudistamaan toimintatapoja, jotta tavoitettaisiin mahdollisimman monta ihmistä.
TAI
25,20 €

OVH: 28.00 €

Tuotenumero: 9789524757416

Saatavuus: Varastossa


Millainen muutos suomalaisissa seurakunnissa on meneillään? Ympäri maata on seurakunnissa ryhdytty rohkeasti uudistamaan toimintatapoja, jotta tavoitettaisiin mahdollisimman monta ihmistä. Uudistumista tapahtuu yli kirkkokuntarajojen niin vanhoissa kuin nuorissakin seurakunnissa ja myös uusien seurakuntien muodossa. Yhteisenä pyrkimyksenä on Jumalan valtakunnan edistäminen. Kirjassa pääsevät ääneen useat uudistusliikkeen johtohahmot, pioneerit, jotka ovat vuosia raivanneet tietä muutokselle. He kertovat ideoistaan ja kokemuksistaan sekä pohtivat seurakunnan syvintä olemusta ja sen tulevaisuutta.

Janne Eerola on media-alan monitoimiyrittäjä ja kulttuurintutkimuksen kandidaatti. Hän asuu Helsingissä vaimonsa Helin kanssa.

Mitja Piipponen on toiminut Joensuun vapaaseurakunnan nuorisopastorina ja opiskelee nyt kauppatieteitä Itä-Suomen yliopistossa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Keraaminen tuohuksen jalka matala

Keraaminen tuohuksen jalka matala

8,20 €
CD HALUAN TIETÄÄ

CD HALUAN TIETÄÄ

18,00 €
CD SYVÄ RAUHA

CD SYVÄ RAUHA

19,80 €
CD POISTETTU

CD POISTETTU

19,80 €
CD Hullut nuoruuden päivät

CD Hullut nuoruuden päivät

22,40 €
CD HÄN JOTA RAKASTIN

CD HÄN JOTA RAKASTIN

5,90 €

Norm. hinta 20,90 €