Startup seurakunta - Mitä uuden sukupolven johtajat ajattelevat seurakunnan kehittämisestä?

9,90 € OVH: 28,00 €
Varastossa
SKU
9789524757416
Millainen muutos suomalaisissa seurakunnissa on meneillään? Ympäri maata on seurakunnissa ryhdytty rohkeasti uudistamaan toimintatapoja, jotta tavoitettaisiin mahdollisimman monta ihmistä.

Millainen muutos suomalaisissa seurakunnissa on meneillään? Ympäri maata on seurakunnissa ryhdytty rohkeasti uudistamaan toimintatapoja, jotta tavoitettaisiin mahdollisimman monta ihmistä. Uudistumista tapahtuu yli kirkkokuntarajojen niin vanhoissa kuin nuorissakin seurakunnissa ja myös uusien seurakuntien muodossa. Yhteisenä pyrkimyksenä on Jumalan valtakunnan edistäminen. Kirjassa pääsevät ääneen useat uudistusliikkeen johtohahmot, pioneerit, jotka ovat vuosia raivanneet tietä muutokselle. Kirjassa Startup seurakunta - Mitä uuden sukupolven johtajat ajattelevat seurakunnan kehittämisestä? He kertovat ideoistaan ja kokemuksistaan sekä pohtivat seurakunnan syvintä olemusta ja sen tulevaisuutta.

Janne Eerola on media-alan monitoimiyrittäjä ja kulttuurintutkimuksen kandidaatti. Hän asuu Helsingissä vaimonsa Helin kanssa.

Mitja Piipponen on toiminut Joensuun vapaaseurakunnan nuorisopastorina ja opiskelee nyt kauppatieteitä Itä-Suomen yliopistossa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Janne Eerola, Mitja Piipponen
Formaatti Nid. 225s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Päivä Oy
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Parturi joka halusi rukoilla
  Parturi joka halusi rukoilla
  12,00 € OVH: 18,90 €
 2. Yhteisöjen kirkko
  Yhteisöjen kirkko
  29,70 € OVH: 33,00 €
 3. Onneni on
  Onneni on
  9,00 € OVH: 17,00 €
Copyright 2019