Startup seurakunta

Lisää kuvia

Startup seurakunta

Eerola Janne, Piipponen Mitja
Tuotenumero: 9789524757416

25,20 €

OVH: 28.00 €

Millainen muutos suomalaisissa seurakunnissa on meneillään? Ympäri maata on seurakunnissa ryhdytty rohkeasti uudistamaan toimintatapoja, jotta tavoitettaisiin mahdollisimman monta ihmistä.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Millainen muutos suomalaisissa seurakunnissa on meneillään? Ympäri maata on seurakunnissa ryhdytty rohkeasti uudistamaan toimintatapoja, jotta tavoitettaisiin mahdollisimman monta ihmistä. Uudistumista tapahtuu yli kirkkokuntarajojen niin vanhoissa kuin nuorissakin seurakunnissa ja myös uusien seurakuntien muodossa. Yhteisenä pyrkimyksenä on Jumalan valtakunnan edistäminen. Kirjassa pääsevät ääneen useat uudistusliikkeen johtohahmot, pioneerit, jotka ovat vuosia raivanneet tietä muutokselle. He kertovat ideoistaan ja kokemuksistaan sekä pohtivat seurakunnan syvintä olemusta ja sen tulevaisuutta.

Janne Eerola on media-alan monitoimiyrittäjä ja kulttuurintutkimuksen kandidaatti. Hän asuu Helsingissä vaimonsa Helin kanssa.

Mitja Piipponen on toiminut Joensuun vapaaseurakunnan nuorisopastorina ja opiskelee nyt kauppatieteitä Itä-Suomen yliopistossa.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Eerola Janne, Piipponen Mitja
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Päivä Oy

Saatat olla kiinnostunut myös näistä