Sinulle - Till dig

9,00 € OVH: 12,00 €
Tilattavissa
SKU
9789524759175

Kalevi Lehtisen ajaton evankeliointikirja kaksikielisena versiona suomeksi ja ruotsiksi.

Sinulle/Till dig on on kädenojennus Sinulle, joka koet tarvitsevasi muutosta elämääsi. Sinun on ehkä vaikea ottaa Jumalan rakkautta vastaan, koska siihen on niin vaikea uskoa. Mitä se merkitsee? Ota siitä selvää. Kalevi Lehtinen ei pelottele, ei syytä eikä lyö Raamatulla. Puhuessaan jokaisen ihmisen tarpeesta löytää elämänsä tarkoitus ja tuntea itsensä turvatuksi ja rakastetuksi, hän osoittaa vastauksen löytyvän Jumalan luota. Avoimuudellaan ja rehellisyydellään hän vetää muut samalle viivalle kanssaan. Armo on alhaalla, käden ulottuvilla. Sinulle-kirja on vapauttavaa ja haastavaa puhetta myös jo ratkaisunsa Jumalan puoleen tehneille: rukouksen, yhteyden, näyn ja voiman avulla jaksat jatkaa. Et ole omassa varassasi.

Kalevi Lehtinen on kansainvälisesti tunnetuin suomalainen pappi, evankelista ja lukuisten evankelioimistapahtumien ja missioiden puhuja. Jumala on hänen kauttaan vetänyt yhteyteensä miljoonia ihmisiä. Miljoonien joukossa Sinä olet tärkeä. Tämä kirja on Sinulle. Henkilökohtaisesti.

Lukuisissa evankeliointitapahtumissa käytetty kirja nyt kaksikielisenä versiona suomeksi ja ruotsiksi yhtenä niteenä. Ruotsinkielinen käännös Jan-Erik Nyman.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kalevi Lehtinen
Formaatti Nid. 228s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019