Seurakunnan viimeinen mahdollisuus

10,00 € OVH: 20,00 €
Varastossa
SKU
9789527058329

Aika käy vähiin - onko nyt jo seurakunnan viimeinen mahdollisuus vaikuttaa?

Seurakunnan viimeinen mahdollisuus -  Olemmeko todella viimeinen sukupolvi ennen Jeesuksen toista tulemusta? Miten käy niille, jotka eivät ole ottaneet Jeesuksen sovitustyötä vastaan? Tässä kirjassa tuodaan selkeästi esille seurakunnan – ja sen jäsenten vastuu evankeliumin julistamisesta. Kirja käsittelee lännen seurakuntien sielujenvoittamistyön tilaa, johtajien vastuuta evankelioimisnäyn synnyttäjinä, jäsenistön valtuuttamista, toiminnan prioriteettien ja eri toimintamuotojen uudelleen tarkistamista ei-uskovia paremmin tavoittaviksi jne.

Jyrki Isohellan neljäs seurakunta-aihetta käsittelevä kirja on todella ajankohtainen. Nyt on aika herätä ja käynnistää viimeisen sukupolven tärkein tehtävä, evankeliumin vieminen jokaiselle oman alueemme asukkaalle. Jumalalla on hätä sieluista, onko meillä? Aikaa ei ole enää hukattavaksi, työaikamme päättyy pian!

Jyrki Isohella on toiminut pitkään pastorina, kirjailijana, kouluttajana, sekä Raamatun opettajana. Hän on suorittanut B.A in Missions tutkinnon (Global University, USA), sekä Mth in Ministerial Studies tutkinnon (University of Wales, Englanti). Työssään ja kirjoissaan hän on keskittynyt erityisesti uskovien ja seurakuntien varustamiseen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jyrki Isohella
Formaatti Nid. 133s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 KKJMK
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Koronan koettelemat
  Koronan koettelemat
  21,60 € OVH: 24,00 €
 2. Pieni kirja Jumalasta
  Pieni kirja Jumalasta
  11,90 € OVH: 23,90 €
 3. Varustaudu matkalle valtakuntaan
  Varustaudu matkalle valtakuntaan
  22,50 € OVH: 25,00 €
Copyright 2019