Ikuiset käsivarret kantavat-Sairaan rukouskirja

21,50 € OVH: 24,40 €
Varastossa
SKU
9789522883599
Turvautuminen Jumalaan luo toivoa sairauden keskelle ja kuoleman lähestyessä. Toivottu uudistettu laitos rukouskirjasta "Sinua kantavat ikuiset käsivarret" on tarkoitettu sairaan henkilön ja hänen omaistensa tueksi sekä työvälineeksi sairaalapapeille, diakoniatyöntekijöille sekä sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle
Turvautuminen Jumalaan luo toivoa sairauden keskelle ja kuoleman lähestyessä. Ikuiset käsivarret kantavat on pitkään toivottu uudistettu laitos rukouskirjasta "Sinua kantavat ikuiset käsivarret".

Kirja on tarkoitettu sairaan henkilön ja hänen omaistensa tueksi sekä työvälineeksi sairaalapapeille, diakoniatyöntekijöille sekä sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle.

Kirsti Aalto, Niilo Rauhala ja Ulla Remes ovat koonneet Ikuiset käsivarret kantavat -kirjaan psalmeja ja rukouksia sanoittamaan sairastuneen ihmisen tuntoja. Virsitekstit ja sairaalapastori emeritus Niilo Rauhalan tekstit ja runot tuovat armon ja toivon näkökulmaa. Rukoushetkien osiossa opastetaan rukoushetken järjestämiseen. Osiosta löytyvät myös kaavat yksityiseen rippiin, ehtoollisen viettoon sairaan luona, rukoushetkeen sairaan luona sekä rukoushetkeen läheisen kuoltua.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Aalto Kirsti, Rauhala Niilo, Remes Ulla
Saatavuus Saatavana.
Formaatti nid. 96 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019