Lapsenkokoinen katsomuskasvatus

34,20 € OVH: 38,00 €
Tilattavissa
SKU
9789523543782

 

Lapsenkokoinen katsomuskasvatus on monipuolinen sukellus lapsen maailmaan ja katsomukselliseen ajatteluun.

Miten kasvattaa lasta tilanteessa, jossa uskonnot ja katsomukset ovat toisaalta aiempaa näkyvämpiä yhteiskunnassa, mutta toisaalta perheiden arjen kosketus niihin on yhä kirjavampaa. Nykyaikaista katsomuskasvatusta tehdään monen tahon ammattimaisena yhteistyönä, jotta voidaan tukea lapsen kehitystä lapsen tasolla, lasta kunnioittaen, ihmetellen ja oppien.

Saila Poulter (KT, Dos) toimii uskonnondidaktiikan yliopistonlehtorina. Martin Ubani (FT, TM) on uskonnonpedagogiikan professori. Marja Laine (FT) työskentelee Kulttuuri- ja uskontofoorumin toiminnanjohtajana. Arto Kallioniemi (TT, KM, HuK) on uskonnon didaktiikan professori.

Teokseen ovat kirjan toimittajien lisäksi kirjoittaneet Arniika Kuusisto, Elisa Hyvärinen, Sari Havu-Nuutinen, Pekka Metso, Ismo Pellikka, Eriikka Jankko, Katja Castillo, Aino-Elina Kilpeläinen, Heini Paavola, Panu Pihkala, Ruth Illman, Inkeri Ruokonen, Sylvia Hakari, Leena Lahtinen, Silja Lamminmäki-Vartia ja Elina Fonsen.

Tämän kirjan tieteellisesti tasokkaat, mutta käytännönläheiset artikkelit pohjautuvat lokakuussa 2020 pidetyn katsomuskasvatussymposiumin esityksiin.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Saila Poulter, Martin Urbani, Marja Laine, Arto Kallioniemi
Formaatti Nid.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Lasten Keskus
Copyright 2019