Seuraa punaista lankaa - Tunnista toimintamallisi ihmistyössä

33,20 € OVH: 39,00 €
Tilattavissa
SKU
9789523700222

Seuraa punaista lankaa-Tunnista toimintamallisi ihmistyössä

Teos ohjaa sinua tunnistamaan työtäsi ohjaavia arvoja ja uskomuksia. Kirjan harjoitusten avulla opit tuntemaan sisäisen toimintamallisi — oman punaisen lankasi, jota seuraamalla selviää vaikeistakin paikoista.

Ihmisten parissa tehtävässä työssä itseä ei voi jättää kotiin. Kun tuntee omaa työtapaa ohjaavat tekijät, löytää keinoja vaikuttaa työhönsä, jaksaa paremmin ja tuntee onnistuvansa. Vaikka olemmekin tottuneet ajattelemaan, että työrooli suojaa yksityistä minäämme, olemme työssämme kokonaisvaltaisesti paikalla. Kannamme mukanamme elämäntarinaa, joka on yksilöllinen sekoitus kokemuksia, arvoja, asenteita, ennakkokäsityksiä, uskomuksia ja toiveita.

Teoksessa kerrotaan arjen esimerkkejä uusista alan käytänteistä, kuten keho-orientoituneesta työotteesta, vahvuusperustaisesta ohjauksesta ja traumainformoidusta kohtaamisesta.

YTM, sosiaalityöntekijä ja tohtorikoulutettava Johanna Linner Matikka on työskennellyt sosiaalialalla vuodesta 2009 asiakastyössä ja asiantuntijatehtävissä. Hän on laaja-alainen asiantuntija, joka innostaa tutkimaan omaa ammatillisuutta ihmisenä kasvun osana.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Johanna Linner Matikka
Formaatti Nid. 208 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 PS-kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Yhteisöjen kirkko
    Yhteisöjen kirkko
    29,70 € OVH: 33,00 €
  2. Arvon porukka - Etiikka ja työyhteisö
    Arvon porukka - Etiikka ja työyhteisö
    Tarjoushinta 11,00 € Norm. hinta 20,00 €
Copyright 2019