Rukous - Vuorovaikutusta Jumalan kanssa

13,90 € OVH: 36,00 €
Varastossa
SKU
9789524758994

Raamatullisia neuvoja ja käytännön rukouksia eri tilanteisiin.

Timothy Kellerin tavaramerkkejä ovat syvällinen pohdinta ja tuoreet oivallukset. Hän on tyylilleen uskollinen myös kirjassaan Rukous - Vuorovaikutusta Jumalan kanssa.

Yleisesti opetetaan, että rukous on kaikkein voimallisin tapa olla yhteydessä Jumalaan. Harvoin kuitenkin neuvotaan, kuinka saada rukouksesta aidosti mielekästä. Timothy Keller paneutuu kirjassaan päivittäisen rukouksen moniin mahdollisuuksiin.

Hän tarjoaa raamatullisia neuvoja rukouksesta ja käytännön rukouksia eri tilanteisiin. Hän myös paneutuu siihen, millä tavoin tehdä rukouksista henkilökohtaisia ja voimallisia ja kuinka vakiinnuttaa toimiva rukouskäytäntö omassa elämässä.

Kellerin opetukset hänen aiemmissa kirjoissaan ovat auttaneet jo miljoonia ihmisiä. Nyt hän auttaa löytämään entistä tiiviimmän yhteyden Jumalaan.

Timothy Keller on pastori ja kirjailija. Häneltä ovat ilmestyneet Päivän kustantamina kirjat Tuhlaaja-Isä (2010), Mihin Jumalaa tarvitaan? Uskon ja skeptisyyden vuoropuhelua (2011), Kuninkaan risti (2013) ja Hyvää työtä Jumalan työtovereina (2015).

Lisätietoja
Fyysinen koko 217 mm x 144 mm x 35 mm
Kirjailija / Artisti Timothy Keller
Formaatti Sid. 331s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019