Rukouksen matkassa

24,30 € OVH: 27,00 €
Varastossa
SKU
9789516557277

Rukouksen matkassa - lempeää ajattelua rukouksen merkityksestä

Vaikuttaako rukous mihinkään? Miksi rukoileminen on vaikeaa? Onko kristityn pakko rukoilla? Entä jos ei huvita, ei ehdi eikä jaksa?
Elävä rukous on matkantekoa, joka ei ole aina helppoa. Se vie kohti käsittämättömän kauniita maisemia ja salaisuuksia, jotka aukeavat rukoilijalle vähitellen.

Rukouksen matkassa johdattaa lukijan syvälle rukouksen maailmaan. Lempeästi ja pilke silmäkulmassa se yllyttää pohtimaan, miten rukouselämän haasteet voisi selättää ja miten rukouksesta voisi tulla yksinkertaista ja innostavaa. Kirja haastaa lukijaa kysymään itseltään: Entäpä jos rukouksellani on ollut ja on edelleen valtava merkitys, mutta en vain ole huomannut sitä?

Kirjoittaja Lea Kujanpää on pappi, viestinnän asiantuntija ja diplomihuilisti, jolle rukous on yksi elämän suurimmista ja rakkaimmista mysteereistä.

Lea Kujanpää sukeltaa rukouksen syviin salaisuuksiin tavalla, joka saa kaipaamaan rikkaampaa rukouselämää. Kirja saa lukijan vakuuttumaan siitä, että rukous kannattaa. Se ei aseta rukouksen rimaa korkealle, mutta antaa apua tavallisen kristityn arkeen.
Eero Junkkaala

Rukouksen matkassa vie syvemmälle rukouksen maailmaan.

Lisätietoja
Fyysinen koko 134 × 210 mm
Kirjailija / Artisti Lea Kujanpää
Formaatti Sid. 1442
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Karas Sana
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Rukoushetkien kirja
    Rukoushetkien kirja
    35,90 € OVH: 39,90 €
  2. Kulkijan rukous
    Kulkijan rukous
    17,80 € OVH: 19,80 €
Copyright 2019