Resilienssi -Muutosten kohtaamisen taito

24,70 € OVH: 25,90 €
Varastossa
SKU
9789523543638

Ajankohtaista tietoa meitä jokaista kohtaavasta asiasta - muutoksesta.

Elämä ja arki yllättää meidät jatkuvasti. Pienet ja suuret muutokset ja vastoinkäymiset haastavat meitä ja mieltämme. Mitä parempi on resilienssin kykymme, sitä mielekkäämmin ja menestyksekkäämmin selviydymme ja palaudumme muutoksista. Resilienssi auttaa meitä joustamaan ja orientoitumaan muutoksissa uudelleen. Omaa resilienssiään voi onneksi kehittää kaikenikäisenä. 

Maailmalla resilienssi kiinnostaa suuresti ja sitä hyödynnetään monilla elämänaloilla psykologiasta ja kasvatuksesta maanpuolustukseen. Tämä kirja on ensimmäinen suomalainen tietoteos aiheesta. Se esittelee havainnollisesti resilienssin rakentumista ja tarjoaa lukijalle keinoja oman resilienssin tunnistamiseen ja vahvistamiseen.  

Soili Poijula on tehnyt Suomessa uraauurtavaa työtä traumatisoituneiden ja surevien auttamisen ja hoidon kehittäjänä. Hän on traumapsykologian ja -psykoterapian keskus Oy Synolon Ltd:n toimitusjohtaja. Hän on aiemmin kirjoittanut mm. kirjat Lapsi ja kriisi, Miten selviytyä työpaikan menetyksestä ja Surutyö.

Pehmeäkantinen versio suositusta kirjasta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Soili Poijula
Formaatti Nid. 266s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 4.painos 2020
Copyright 2019