Ranska, rakkaudella

9,90 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789523540132
Taidefilosofi tietokirjailija Liisa Väisäsen teoksessa uppoudutaan tällä kertaa ranskalaiseen kulttuuriin ja elämänmenoon.

Kukaan ei osaa olla samaan aikaan yhtä rakastettava ja ärsyttävä kuin ranskalainen, eikä Ranska jätä ketään kylmäksi. Suurella maalla on tarjota paljon. Se hellii aisteja ja houkuttaa historiannälkäistä. Liisa Väisänen johdattaa lukijan moni-ilmeisen maan laidalta laidalle, sen itsevarman rentoon elämänmenoon, menneeseen ja nykypäivään.

Ranska, rakkaudella -kirja kuljettaa lukijaansa kaupungeissa ja pittoreskeissa maalaiskylissä, pyytää pujahtamaan sivukujille ja poikkeamaan tuulisille rannoille. Se kutsuu katsomaan Ranskaa uusin silmin ja tarjoaa tarinoita, joiden parissa viihtyy jokainen kulttuurista kiinnostunut.

Liisa Väisänen on palkittu uskonnolliseen taiteeseen erikoistunut taidefilosofi, tietokirjailija, kulttuurivaikuttaja, suosittu luennoitsija sekä opas ja matka-asiantuntija. Hän on väitellyt islamilaisesta taidefilosofiasta Genovan yliopistossa ja opiskellut muun muassa filosofiaa, taidehistoriaa, teatteritiedettä, kirjallisuutta, estetiikkaa ja teologiaa Kairon, Sorbonnen, Helsingin ja Joensuun yliopistoissa.

Lisätietoja
Fyysinen koko 216 mm x 148 mm x 28 mm
Kirjailija / Artisti Liisa Väisänen
Formaatti Sid. 282 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019