La mia Italia, Ihana mahdoton Italiani

10,70 € OVH: 11,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523546493

La mia Italia, Ihana mahdoton Italiani sisältää omakohtaisia kokemuksia Etelä-Euroopasta.

Italia on auringon paistetta, herkullista ruokaa, ikiaikaista kulttuuria, nautinnollista la dolce vitaa - kyllä, ja paljon muuta.

Firenzessä yli kolme vuosikymmentä asuneen Sirkku Salovaaran teos kutsuu mukaan italialaiseen elämänmenoon, jossa vannotaan yksilöllisyyden nimiin ja ollaan silti Tutti insieme, Kaikki yhdessä!

Italia on maa, mutta onko se myös mielentila? Hermoja yhä välillä koetteleva arjen kaaos ja huimaava historia, ystävät ja yllättävät kohtaamiset, italian kieli, merenrannoille pakenevat kesälomalaiset, mehukkaat sitruunat ja mykistävän maukkaat oliivit, maineikkaat kaupungit ja syrjäseutujen pienet kylät - kaikki ne kuuluvat Sirkku Salovaaran Italiaan.

La mia Italia on elämänmakuinen lukuelämys Italian ystäville. Se vie matkalle maahan, josta Verdi totesi: ”Sinä saat vaikka maailmankaikkeuden, kunhan minä saan Italian.”

Sirkku Salovaara on Firenzessä asuva toimittaja ja koordinaattori. Hän on työskennellyt monille suomalaisille medioille sekä Firenzessä toimivassa kansainvälisen politiikan instituutissa. Salovaara on asunut Italiassa yli kolme vuosikymmentä.

Pokkariversion suositusta Italia-kirjasta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Sirkku Salovaara
Formaatti Nid. 224s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Kansankirkko ristipaineessa
  Kansankirkko ristipaineessa
  52,20 € OVH: 58,00 €
 2. Laskiaisesta pääsiäisen iloon
  Laskiaisesta pääsiäisen iloon
  9,00 € OVH: 32,00 €
 3. Darwin ja Jumala
  Darwin ja Jumala
  9,90 € OVH: 15,90 €
Copyright 2019