Piilolaakson Pöntinen - Uskomaton seikkailu salaperäisille Sumusaarille

10,90 €
Varastossa
SKU
9789523545106

Piilolaakson Pöntinen - Uskomaton seikkailu salaperäisille Sumusaarille on eriskummallisen hauska kertomus rauhallisesta Pöntisestä.

Piilolaakson Pöntinen - Uskomaton seikkailu salaperäisille Sumusaarille

Pöntinen ei olisi halunnut olla missään tekemisissä koko jutun kanssa. Pöntinen ei nimittäin ollut mikään jännityksen ystävä, ja jotkut saattaisivat jopa kuvailla häntä hieman äreäksi. Mieluiten hän olisi jäänyt kaikessa rauhassa omaan, mukavaan kotikoloonsa Piilolaaksoon. Tapahtumat etenivät kuitenkin toisin, ja Pöntinen huomasi vastentahtoisesti olevansa matkalla kohti pohjoista tekemään suuria sankaritekoja: pelastamaan kuningas Aarni Kolmannen tytärtä. Se olikin eriskummallisen seikkailun alku. Niin eriskummallisen, ettet ehkä usko tarinan pitävän paikkaansa. Vakuutan sinulle, että joka sana on totta.

Herkullinen tarina ja ilmeikäs kuvitus takaavat lukunautinnon kaikille satuihin hurahtaneille. Uusi klassikko on syntynyt.

Andreas H. Schmachtl on saksalainen lastenkirjailija ja kuvittaja, jonka kuvittajansydäntä lähellä ovat erityisesti pienet otukset, kuten kanit, hiiret ja siilit.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Andreas H. Schmachtl
Formaatti Sid. 234s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Askartele Piiamarillan kanssa
  Askartele Piiamarillan kanssa
  9,50 € OVH: 12,00 €
 2. Fanni ja levoton liikeri
  Fanni ja levoton liikeri
  26,10 € OVH: 29,00 €
 3. YksisarvEInen
  YksisarvEInen
  16,80 €
Copyright 2019