Matka yli aikojen

20,70 € OVH: 23,00 €
Tilattavissa
SKU
9789523546752

Matka yli aikojen on huima, hupaisa ja filosofinen seikkailu Toivo-pojan huristelusta ajassa taaksepäin.

Matka yli aikojen

AIKA KUMMAA! Toivo on astunut asemalla väärään junaan. Juna ei menekään mummulaan, vaan kolistelee päistikkaa kohti vääränpäätä. Mutta onko vääriä junia edes olemassa? Alkaa huima, hupaisa ja filosofinen seikkailu, jossa Toivo huristelee ajassa taaksepäin.

Matkalla Toivo kohtaa Berliinin muurin rauniot, katkenneiden raiteiden aseman ja Pariisin hulluista hulluimman vuoden. Louis Lumière kadottaa silmälasinsa (mutta viikset ovat edelleen tallella), Jules Verne laittaa kattilan päähänsä, ja penkin alta löytyy aikavarkaan nenäliina. Jossakin taustalla vavahtelee hurja Krakatau. Mutta entä paluumatka? Voiko koskaan saapua sinne, mistä lähti?

Ikäsuositus 6 vuotta ja yli.

Marketta Pyysalo on monipuolinen lastenkulttuurin vaikuttaja. Hän on kääntänyt kymmeniä lastenkirjoja, kirjoittanut lasten tietokirjoja ja kiitetyn aikuisten romaanin sekä toiminut kirja-arvostelijana ja toimittajana. Pyysalo asuu Pälkäneellä ja työskentelee kulttuurisuunnittelijana.

Teemu Juhani on kuvittaja, graafikko ja sarjakuvataiteilija. Hänen omaperäisellä, veikeällä tyylillä kuvittamiaan lastenkirjoja ja romaaneja on julkaistu niin Suomessa, Britanniassa, USA:ssa kuin Kiinassakin. Hän on kuvittanut useita oppikirjoja, muun muassa Kummaa-esiopetusmateriaalin (Lasten Keskus) taidokas kuvamaailma on hänen luomansa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Marketta Pyysalo, Teemu Juhani
Formaatti Sid. 159s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019