Palasista koottu Jumalan kuvaksi

24,50 € OVH: 28,00 €
Varastossa
SKU
9789522525703

Palasista koottu Jumalan kuvaksi on pidetyn terapeutin rehellistä pohdintaa omakohtaisista kokemuksista. Salme Blomster avaa elämäntarinaansa hätkähdyttävällä rehellisyydellä, kaunistelematta. Kirja on kertomus siitä, miten Jumala parantaa palasiksi särkyneet. 

Salme Blomster avaa elämäntarinaansa hätkähdyttävällä rehellisyydellä, kaunistelematta. Teos Palasista koottu Jumalan kuvaksi todistaa siitä, miten moneen kertaan särkynytkin voi Jeesukseen juurtuessaan alkaa kasvaa sellaiseksi ihmiseksi, joksi Jumala hänet tarkoitti. 

"Luojamme käsissä meistä voi lähtökohdistamme riippumatta tulla astioita uuteen, arvokkaaseen käyttöön."

Blomster jakaa myös huoltaan nykypäivän kirjavista opintuulista ja seurakuntien hengellisestä tilasta. Hän herättelee lukijaa tutkimaan sisintään ja arvioimaan saamaansa hengellistä opetusta. Totuudesta tinkimättä Blomster avaa oivalluksiaan Jumalan rakkaudesta ja pyhyydestä ohjenuoranaan: ”Sinun tahtosi, ei minun.” Kirja on kertomus siitä, miten Jumala parantaa palasiksi hajonneet. Palasista koottu Jumalan kuvaksi -kirjan punaisena lankana on Jeesus. 

Blomster on kokenut terapeutti, kirjoittaja ja Trigonos ry:n toiminnanjohtaja, joka on tullut tunnetuksi myös tv-ohjelmien toimittajana ja erilaisten seminaarien opettajana.

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Salme Blomster
Formaatti Sid. 488s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Aikamedia
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019