Paavo Hiltunen - Persoonallinen vaikuttaja

28,80 €
Tilattavissa
SKU
9789515853745

Paavo Hiltunen - Persoonallinen vaikuttaja -kirja kertoo hovioikeudenneuvos Paavo Hiltusen elämäntarinan.  

Ankara tuomari ja armollinen evankelista. Räksyttävä rakkikoira ja lempeä lohduttaja. Totuuden torvi ja nöyrä totuuden etsijä. Hovioikeudenneuvos Paavo Hiltunen oli moni-ilmeinen ja monitahoinen vaikuttaja.

Paavo Hiltusen (1923-2013) syntymästä tuli 2.6.2023 kuluneeksi 100 vuotta. Hän oli juristi, evankelista ja kirjailija. Paavo Hiltunen - Persoonallinen vaikuttaja -kirja kertoo hänen elämäntarinansa.  

Sota-aikana Hiltunen palveli maataan tykkimiehenä saaden välillä rintamalta tenttimislomia opiskellessaan lakitieteen tutkintoaan. Myöhemmin hänen työsarkansa ulottui päivätyön lisäksi Jumalan valtakunnan työhön kirkoissa, kaduilla ja kirjoissa. Hänen toimintaansa ihasteltiin, mutta häntä myös avoimesti vihattiin. Kristilliseen vakaumukseen pohjautuvat kannanotot synnyttivät paheksuntaa, joka päihittää jopa nykyajan vihapuheen.

Henkilökohtaisessa elämässään Paavo Hiltunen ehti kokea sekä huikeaa menestystä että vihlovaa menetystä. Väitöskirjan hylkääminen johti voimakkaaseen hengelliseen herätykseen. Tutuiksi tulivat myös sairaudet ja luopuminen läheisistä ihmisistä. 

Paavo Hiltunen - Persoonallinen vaikuttaja -kirjan on kirjoittanut Paavo Hiltusen nuorin lapsi, Petri Hiltunen. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri, historiantutkija, ja teologian tohtori, joka toimii Lähetyshiippakunnan pastorina. Kirjassa hän valottaa sekä teksteissä että kuvaliitteissä isänsä kotiminää puolisona, isänä ja isoisänä. Kirjan lähdeluettelo on laaja, ja sen aineistona on käytetty myös Paavo Hiltusen lukuisia muistikirjoja. 

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Petri Hiltunen
Formaatti sid. 319 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kuva ja Sana
Copyright 2019