Ota tila haltuun - Opas naisille, jotka puhuvat omalla äänellään

29,90 € OVH: 33,90 €
Varastossa
SKU
9789523007451

Ota tila haltuun - Opas naisille, jotka puhuvat omalla äänellään - taustaa tunnettujen naisten puhetyyleistä.

Ota tila haltuun - Opas naisille, jotka puhuvat omalla äänellään kertoo usean tunnetun naisvaikuttajan puheen voimasta. Inspiroiva teos selvittää, mikä on vaikuttavien naispuhujien salaisuus ja miten jokainen voi löytää oman äänensä puhujana.

Michelle Obama säteilee esiintyessään lämmintä oman-arvontuntoa. Angela Merkel on rauhallisen asiantuntemuksen ruumiillistuma. Oprah puhuu hypnoottisesti ja vangitsee kuulijoiden mielenkiinnon. Innostavassa ja käytännönläheisessä kirjassaan Viv Groskop selvittää monien naisvaikuttajien esiintymisen salaisuuden: miten he ottavat tilan haltuun, ovat yleisön edessä ja puhuvat pienentämättä itseään?

Tähtipuhujista Groskop kääntää katseensa tavalliseen esiintyjään. Moni nainen osaa esiintyä ja muotoilla asiansa mutta epäilee kykyjään ja asettaa riman liian korkealle. Ota tila haltuun tarjoaa harjoituksia ja vinkkejä, jotka auttavat sietämään esiintymisjännitystä, luopumaan perfektionismista ja löytämään oman tyylin puhujana. Groskopin tärkein oppi onkin: sinun ei tarvitse olla täydellinen puhuja pitääksesi loistavan puheen.

Viv Groskop (s. 1973) on brittiläinen toimittaja, stand up -koomikko ja kirjailija. Hänen aiempi teoksensa Älä heittäydy junan alle etsi elämänoppeja venäläisistä klassikoista ja keräsi Suomessa suuren suosion.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Viv Groskop
Formaatti Nid. 239s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Atena
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Oppi toivosta
  Oppi toivosta
  10,00 € OVH: 32,00 €
 2. Israelin historia
  Israelin historia
  29,90 € OVH: 36,00 €
 3. Kristinusko ja Islam
  Kristinusko ja Islam
  29,70 € OVH: 33,00 €
Copyright 2019