Onnistumisen taidot - Löydä tie tavoitteisiin

28,70 € OVH: 31,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522888587

Kirja tavoitteisiin pyrkimisestä.

Jokaisella on elämässään tavoitteita, esimerkiksi kestävä parisuhde, opiskelupaikka, uuden taidon oppiminen tai vaikkapa oman urheilulajin maailmanmestaruus. Tiet niissä onnistumiseen voivat olla monenlaisia, joskus helppoja, sattumallakin höystettyjä, joskus taas suuria ponnisteluja vaativia. Tavoitteet voivat olla henkilökohtaisia tai ryhmän yhteisiä.

Onnistumisen taidot kertoo, kuinka tavoitteisiin kannattaa pyrkiä ja miten ne saavutetaan. Onnistumista lähestytään yksilön, ryhmän ja johtamisen näkökulmista niin arkisessa elämässä, urheilussa kuin työelämässäkin. Positiivisen psykologian lähtökohtiin tukeutuva teos soveltuu kaikille, jotka haluavat tehdä tavoitteestaan totta - yksin tai yhdessä.

Satu Kaski (psykol. toht.) on helsinkiläinen urheilupsykologi, työ- ja organisaatiopsykologi sekä valmentaja. Marianne Miettinen on vantaalainen jalkapallon nuorten maajoukkueiden valmentaja, Suomen Palloliiton valmentajakouluttaja ja YLE urheilun asiantuntija, joka ansiokkaasti kommentoi studiossa myös jalkapallon MM-kisoja 2018. Hän on valmentanut myös Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Satu Kaski, Marianne Miettinen
Formaatti Nid. 157s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019