Kuka minä todella olen? Kätkössä olevaa minuutta etsimässä

24,30 € OVH: 27,00 €
Varastossa
SKU
9789527375846

Kuka minä todella olen? Kätkössä olevaa minuutta etsimässä

Emeritusprofessori Paavo Kettusen uutuusteos tuo keskusteluun mm. hengellisen minuuden käsitteen, josta ei ole aiemmin juuri puhuttu.

Kuka minä todella olen? Kätkössä olevaa minuutta etsimässä. Professori Paavo Kettusen kymmenien vuosien tutkimustyöstä ammentava uutuusteos tekee matkaa ihmisen sisimpään: ihmisen kokemusmaailmaan, itsetuntoon sekä hyväksytyksi ja rakastetuksi tulemisen tarpeeseen.

Saanko tai pystynkö todella olemaan se, joka olen?

Osa minuudestamme on meille tiedostettua, osa on kätkössä tai jopa kiellettyä. Se, joka uskaltaa syventyä ihmismieleen, kokee yleensä sekä positiivisia että negatiivisia yllätyksiä. Minussa on sellaista hyvää ja sellaista pahaa, jota en tiennytkään. Miten tulen toimeen kaiken sen kanssa, jota minussa on?

Kirja tuo keskusteluun hengellisen minuuden käsitteen, josta ei ole aiemmin juuri puhuttu. Se käsittelee sellaisia ihmisenä olemisen perustavanlaatuisia kysymyksiä kuten kuka minä olen, mistä minä tulen ja minne olen menossa. Samalla tarkastelun kohteeksi otetaan syyllisyys, häpeä ja seksuaalisuus, ihmisen tarpeet ja erilaiset riippuvuudet.

 

Paavo Kettunen on käytännöllisen teologian emeritusprofessori, pastoraalipsykologian asiantuntija ja tietokirjailija. Aikaisemmissa teoksissaan hän on käsitellyt muun muassa sielunhoitoa, syyllisyyttä, rippiä ja häpeää.

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Paavo Kettunen
Formaatti 218 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Väyläkirjat
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Vaikuttava rukous
  Vaikuttava rukous
  8,00 € OVH: 15,00 €
 2. Rooma - opas pyhiinvaeltajalle
  Rooma - opas pyhiinvaeltajalle
  23,90 € OVH: 29,90 €
 3. Hän näki minut
  Hän näki minut
  9,90 € OVH: 26,00 €
Copyright 2019