Onnea etsimässä - Mitä kaipaamme kun kaipaamme onnellisuutta

29,60 € OVH: 32,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523548190

Onnea etsimässä - Mitä kaipaamme kun kaipaamme onnellisuutta

Onnea etsimässä - Mitä kaipaamme kun kaipaamme onnellisuutta

Kokea itsensä onnelliseksi, kukapa sitä ei haluaisi. Mutta miksi onni tuntuu pakenevan kuvajaisen lailla juuri, kun luulemme sen löytäneemme? Miksi se on joskus kuin huone, jonne ei ole avainta? Onko onnen tavoittelu itse asiassa samaa kuin osata suunnistaa tunteiden aallokossa?

Psykiatri Juhani Mattila kuvaa vuosikymmenien terapeuttikokemuksellaan pyrkimystämme löytää elämäämme onni ja merkityksellisyys. Miten tunnistaa verhotut kaipauksemme ja elämänhalu, joka pitää meidät hengissä?
Mitä voimme tehdä onnemme eteen? Onko onnellisuus kuin metsän sieni, joka samoillessa löydetään? Vai suhtaudummeko siihen kuin olympialaisten kultamitaliin, joka koettelemusten ja sitkeän harjoittelun jälkeen vihdoin saavutetaan?

Juhani Mattila on psykiatrian erikoislääkäri ja tietokirjailija. Hän on aiemmin kirjoittanut mm. ujoudesta, sosiaalisista peloista ja työuupumuksesta. Hän on julkaissut useita teoksia, mm. Uupumuksesta takaisin elämään (2021), Nöyryytys (2017) sekä Herkkyys ja sosiaaliset pelot (2014).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Juhani Mattila
Formaatti sid. 200s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019