Naisen aika

26,90 € OVH: 29,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522472083
Mirja Sinkkosen teos Naisen aika muistuttaa, että rohkeus omien tarpeiden, toiveiden ja pelkojen kohtaamiseen tuo elämäämme enemmän sävyjä.
Suostumme muutokseen yleensä vasta pakon edessä. Muutos alkaa aina luopumisella. Vaikka uusi kiehtoisikin, vanhassa pitäytyminen tuntuu arjen keskellä turvallisemmalta. Silti mieltämme askarruttavat kysymykset: Voisinko? Uskaltaisinko?


Mirja Sinkkosen teos Naisen aika muistuttaa, että rohkeus omien tarpeiden, toiveiden ja pelkojen kohtaamiseen tuo elämäämme enemmän sävyjä. Rehellisyys itseä kohtaan on luovuuden ja elämäntunnon kasvualusta. Se haastaa meidät arvostamaan itseämme ja kertoo, ettei epäonnistumista tai muutosta pidä pelätä. Naisen aika on teos naisena olemisen tilasta. Ajan ja tilan tematiikka on kielikuvana ehtymätön.


Naisen aika –kirja on suunnattu erityisesti naisille, mutta mikään ei kuitenkaan estä miehiäkin tutustumasta näihin samoihin aiheisiin. Kun puhutaan ihmisen mielestä, eroja on joskus kovin vähän, eivätkä ne jakaudu erityisesti sukupuolen mukaan.


Mirja Sinkkonen on psykoterapeutti, luennoitsija ja aktiivinen kirjoittaja. Hän on kirjoittanut useita teoksia, mm. Äidiksi lapselleni ja Naisen itsetunto.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Sinkkonen Mirja
Formaatti nid. 214 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Kirjapaja
Copyright 2019