Äidin ikävä

24,90 € OVH: 27,00 €
Varastossa
SKU
9789518888317

Kirjan tavoitteena on auttaa mielen sovintoon ja parempaan elämänlaatuun sekä suhteessa omaan äitiin ja äidin suhteessa omiin lapsiinsa.

Vuoden kristillinen kirja 2019-ehdokas!

Äiti kulkee aina mukana - tai äidin ikävä. 

Äiti on läheisin ihminen, johon lapsi kiinnittyy joko turvallisesti tai turvattomasti. Siksi täyttymätön äidin ikävä jättää erityisen syvät jäljet käsitykseen itsestä ja omasta arvosta. Äitisuhteen kivut vaikuttavat lähisuhteisiin. Äiti sitoo lapsensa tahattomalla ja tiedostamattomalla tavalla itseensä. Joskus jopa kuollut äiti vaikuttaa päätösten tekoon ja aiheuttaa syyllisyyttä tai häpeää. 

Äidin ikävää voidaan työstää ja päästää irti traumatisoivasta menneisyydestä. Mahdollisuus elämään omana itsenä on olemassa. Jumala, jonka hoivassa on sekä isän että äidin ominaisuuksia, haluaa lääkitä läsnäolollaan äidin ikävässä haavoittunutta mieltä. Jeesus Messias tuli katkaisemaan kahleita ja vapauttamaan vangittuja. Lupaus koskee myös äidin ikävän vankilassa eläviä. 

Äidin ikävä on tarkoitettu sielunhoito- ja terapiatyötä tekeville ja itsensä kanssa työskentelemisestä kiinnostuneille. Kirjan tavoitteena on auttaa mielen sovintoon ja parempaan elämänlaatuun sekä suhteessa omaan äitiin että äidin suhteessa omiin lapsiinsa. Kirjan aineksina on psykologinen tutkimustieto, terapiatyön antamat kokemukset ja aikuisten lasten ja äitien tarinat. Punaisena lankana on tietoisuus Jumalan luomistyöstä, lankeemuksen todellisuudesta ja lunastuksen uudeksi luovasta voimasta. 

Fil. ja valtiotieteen maisteri Saara Kinnunen on sosiaalipsykologi psykoterapeutti. 

Vuoden kristillinen kirja-ehdokas 2019!

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Saara Kinnunen
Formaatti Sid. 200s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Perussanoma
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Rikonko vai rakennanko sanoillani?
    Rikonko vai rakennanko sanoillani?
    21,60 € OVH: 24,00 €
  2. Itsemyötätunto
    Itsemyötätunto
    22,90 € OVH: 25,90 €
Copyright 2019