Saat sen mistä luovut - Elämän paradoksit

3,50 € OVH: 10,00 €
Varastossa
SKU
9789516071094

Tommy Hellstenin kirja porautuu raikkaalla tavalla perimmäisiin kysymyksiin. Tie todellisen muutokseen kulkee paradoksien kautta.

Klassikkokirja Saat sen mistä luovut - Elämän paradoksit ravistelee totunnaisia asenteita ja kyseenalaistaa monet selviönä pidetyt arvot ja arvostukset yhteiskunnassamme. Ihminen on aina hakenut turvaa siitä, että lopettaa matkustamisen, pysähtyy paikoilleen ja pystyttää leirin, johon päättää asettua loppuiäkseen. Mutta turvan löytää vain se joka siitä luopuu, elämän se joka ottaa riskin ja lähtee liikkeelle, uskaltautuu seikkailuun. Ei tarvitse tulla uskonnolliseksi löytääkseen syvyysulottuvuuden elämässään. On kysymys ihmiseksi tulemisesta. Ihminen on enemmän kuin kaikki se mitä hän tekee ja tuottaa. Vain ihmisen muuttuminen antaa toivoa maailman muuttumisesta paremmaksi.

Saat sen mistä luovut kokoaa Tommy Hellstenin ajattelun pohjavirrat - ne oivallukset jotka ovat syntyneet hänen työskennellessään ihmisen kasvuun ja muuttumiseen liittyvien kysymysten parissa. 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Tommy Hellsten
Formaatti nid.262s
Julkaisuvuosi, julkaisija Kirjapaja 2005
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019