Ihmeiden Voima, oivalluksia kivusta

25,20 € OVH: 28,00 €
Varastossa
SKU
9789522525604

Aito tositarina kroonisen kivun vaikutuksesta elämään.

Ihmeiden Voima, oivalluksia kivusta

Väitellessään Suomen nuorimpana markkinoinnin tohtoriksi Päivi Voima ei vielä ymmärtänyt elämän lainalaisuutta: jos elää keinovalolla vuosikausia pelkkää päivää, on väistämätöntä, että pimeys lopulta lankeaa.

Hän on jo pitkään ollut kivun murtama. Hänellä on kolme kaunista lasta ja rakas mies, mutta hän on kadottanut itsensä. Vai onko häntä koskaan ollut olemassakaan? Kun hän nyt nousee Madeiran koneeseen, hän ei tiedä mikä häntä perillä odottaa. ”Oletko itse rakentanut vankilasi?”

Ihmeiden Voima - Oivalluksia kivusta on tositarina menestyjän identiteetin murenemisesta. Päivi Voima tarkastelee kirjassaan kroonisen kivun olemusta ja haastaa lukijan elämän kipeimpien kysymysten äärelle.

Kirja on peloton kuvaus kroonisen kivun rumuudesta. Samalla se on koskettava tarina inhimillisyydestä ja pyhyyden etsimisestä. Siitä, kuinka syvälle juuriinsa ihmisen on matkattava, jotta voi löytää rohkeuden olla totta.

Ihmeellinenkin tarina saa alkunsa vain muutamasta sanasta: Minä tarvitsen ihmeen.

Päivi Voima (s. 1975) on kauppatieteiden tohtori, kuntoutustuella kroonisen kivun vuoksi. Hän asuuKotkassa aviomiehensä ja kolmen lapsensa kanssa.

Päivi väitteli markkinoinnin tohtoriksi Hankenilta Suomen nuorimpana ollessaan 25-vuotias. Työskennellyt muun muassa tutkijana ja vt. professorina Hankenilla, yliopettajana Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa sekä markkinointipäällikkönä vanhempiensa yrityksessä.

Lisätietoja
Fyysinen koko 216 x 149 mm
Kirjailija / Artisti Päivi Voima
Formaatti Sid. 393s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Aikamedia
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019