Mustan Kuun majakka

22,60 € OVH: 25,90 €
Varastossa
SKU
9789523547551

Tunnetun tekijäkaksikon, Katri Kirkkopellon ja Reetta Niemelän  fantasiasarjan kakkososassa ajankohtaiset luonnonvaraisten eläinten ja ympäristön suojelun teemat näyttäytyvät raikkaalla tavalla kansanperinteeseen ja mytologiaan nivoutuen. 

Mustan Kuun majakka pitää vastustamattomasti otteessaan!

Mustan Kuun majakka on fantasiakirjasarjan kakkososa.

Kautta hormimörön korvavaikun! Sinimäessä tapahtuu jotain todella hämäräperäistä. Kaupungin kujilla partioi ”Pidämme Örkit Sinun Iloksesi Loitolla Öisin” -kerho eli P.Ö.S.I.L.Ö, joka vainoaa salaväkeä. Luihu Quumestari kehittelee juoniaan vanhalla peilitehtaalla, ja salaväkeä katoaa mystisesti.

Salamieli Saimi ja muut salakerholaiset yrittävät vimmatusti selvittää, mistä on kyse, mutta se on hankalaa, kun aikuiset hengittävät niskaan. Kaiken lisäksi Mustan Kuun majataloon tunkee läjäpäin kummituksia viettämään kekriä. Sitten tapahtuu se, mitä kerholaiset ovat kaikkein eniten pelänneet: yksi heistä katoaa! Kerholaiset ryhtyvät vaaralliseen operaatioon pelastaakseen ystävänsä ja ratkaistakseen salaväen kohtalon. Surun ja huolen keskellä maan uumenissa alkavat hehkua kuunhopeiset liekit, lohiskäärmeiden sydäntulet. Onko mahdollista, että kauan sitten romahtaneen majakan loistoon syttyy vielä kerran salaväen ikiaikainen merkkivalo?

Jännittävä ja hauska seikkailu jatkaa fantasiatrilogiaa, jossa Saimi ja hänen ystävänsä hiisiprinsessa Anskariina, kyklooppi Tuffe Kloppi, painajainen Hilja Hahmoton, yksisarvinen Silkki, koirankuonolainen Ulvos Hukkanen, maahinen Pikkukorva ja jeti Kallanen tempautuvat uskomattomaan tapahtumien vyyhteen salaväen pelastamiseksi. Sarjan ensimmäinen osa palkittiin Arvid Lydecken -palkinnolla.

Sarjan aloitusosa on nimeltään Mustan kuun majatalo.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Reetta Niemelä, Katri Kirkkopelto
Formaatti Sid. 359s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019