Kasvun päiväkirja

22,50 € OVH: 25,00 €
Tilattavissa
SKU
9789518889536

Kasvun päiväkirja ohjaa pohtimaan omaa elämää, arvoja, ihmissuhteita ja myös jumalasuhdetta Raamatun tekstien pohjalta

Kasvun päiväkirja ohjaa pohtimaan omaa elämää, arvoja, ihmissuhteita ja myös jumalasuhdetta Raamatun tekstien pohjalta – eli kasvamaan ihmisenä ja kristittynä. Lukijaa kutsutaan pysähtymään ja miettimään teemoja omakohtaisesti.

Kirjan jokaisella aukeamalla on lyhyt raamatunkohta, siihen liittyvä pohdintatehtävä ja runsaasti tilaa tehtävän työstämiseen. Kirja on nimensä mukaisesti päiväkirja, jota voi täyttää omaan tahtiin ja omalla tavallaan: kirjoittaen tai piirtäen tai vaikka muistilistoja ja ajatuskarttoja tehden.

Kasvun päiväkirja sopii nuorelle ja aikuiselle, Raamattuun tutustuvalle tai sitä jo hyvin tuntevalle. Siihen on nostettu kohtia jokaisesta Raamatun kirjasta, joten se on myös pieni kurkistus koko Raamattuun.

Anu Ylhäisi on innostunut Raamatun lukemisesta ja opettamisesta uusilla ja luovilla tavoilla. Työssään hän on toimittanut eri-ikäisille suunnattuja Raamatun lukemiseen kannustavia materiaaleja sekä radio-ohjelmia. Raamattupiirit ovat Anun sydämen asia. "Jumala voi puhua ihmiselle vaikka yhdenkin Raamatun sanan kautta."

Anu on teologian maisteri ja työskentelee Raamatunlukijain Liitossa raamattutyön koordinaattorina. Susanna Sinivirta on kuvittanut kirjan.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Anu Ylhäisi, Susanna Sinivirta
Formaatti Sid.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Perussanoma
Copyright 2019