Oman uskon ystäväkirja

23,20 € OVH: 28,00 €
Varastossa
SKU
9789526932095
  • Osta 20 hintaan 13,60 € /kpl ja säästä 41 %
  • Osta 50 hintaan 12,20 € /kpl ja säästä 47 %
  • Osta 100 hintaan 10,90 € /kpl ja säästä 53 %

Oman uskon ystäväkirja on kirja, jonka parissa voit etsiä ja löytää. Henkilökohtainen usko voi olla kuin uskollinen matkakumppani, jonka kanssa ihminen kohtaa elämänsä kaikki vaiheet, ilot, surut ja muutokset. Kirjassa on myös tilaa omille merkinnöille.

 

Oman uskon ystäväkirja on kirja, jonka parissa voit etsiä ja löytää itsellesi sopivan tavan pohtia uskoa ja puhua henkilökohtaisesta uskosta. Kirjassa on tilaa omille merkinnöille ja pohdinnoille. 

Millainen matkakumppani usko sinulle on? Millaisia voimavaroja ja iloa se tuottaa? Henkilökohtainen usko on kuin uskollinen matkakumppani, jonka kanssa ihminen kohtaa elämänsä kaikki vaiheet, ilot, surut ja muutokset. Usko on lahja, jota voi vaalia ja myös jakaa toisten kanssa. Vaikka tiedämme, että tämä uskon lahja on tarkoitettu jaettavaksi ja eteenpäin vietäväksi, emme välttämättä löydä sanoja, joilla omaa uskoa voi jäsentää ja puhua siitä luontevasti. Oman uskon ystäväkirja auttaa löytämään sopivan tavan pohtia uskon merkitystä omassa elämässään sekä sanat, joilla puhua henkilökohtaisesta uskosta. 

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Pirjo von Essen, Marika Tynnilä (kuv.)
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 Sacrum
Copyright 2019