Luja tahtotila - Mikä meitä motivoi

32,00 €
Varastossa
SKU
9789523602625

Luja tahtotila - Mikä meitä motivoi kertoo erilaisista tahtotiloista ja näkökulmista tahtotilaan

Luja tahtotila - Mikä meitä motivoi

  • Millaiset asiat motivoivat, millaisia taas halutaan välttää?
  • Millä keinoin suoritat epämieluisia mutta välttämättömiä tehtäviä?
  • Mistä toimeenpanotaidot rakentuvat ja miten voit kehittää niitä?
  • Millä ehdoin työ motivoi tekijäänsä?
 
Luja tahtotila – Mikä meitä motivoi? kertoo erilaisista tahtotiloista ja näkökulmista tahtotilaan. Kirjassa käsitellään sitä, mistä motivaatio syntyy, miten sitä harjoitetaan ja pidetään yllä ja toisaalta, miten tärkeää on myös palautua. Tahtotila vahvistuu, kun sitä säännöllisesti käytetään. Kirjassa tuodaan esiin volition eli toimeenpanotaitojen tärkeys. Pelkkä motivaatio ei läheskään aina riitä tavoitteen saavuttamiseen.
 
Motivaatio on innostuksen ja aikomuksen tila, syy toimia. Innostus viittaa tunteisiin ja aikomus ajatukseen teosta. On helppo motivoitua asioista ja ihmisistä, jotka vetävät puoleensa ja joissa on vetovoimaa. Lujalla tahtotilalla ja tahdonvoimalla onnistutaan torjumaan tavoitteen tiellä olevat pelot ja houkutukset, jotka muutoin veisivät väärään suuntaan, poispäin arvokkaista tavoitteista.
 
Kirjassa motivaationäkemyksiä sovelletaan työelämään, edistämään työstä selviytymistä ja työelämästä nauttimista. Lisäksi motivoitumisen keinoja hyödynnetään kokonaisvaltaisen terveyden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.
 
Jouni Luukkala on erikoistunut psykologi ja hypnoterapeutti. On toiminut pitkään työterveyspsykologina. Työskentelyote on ratkaisukeskeinen. Tekijältä on aikaisemmin ilmestynyt muun muassa kirjat Kukoistava parisuhde – rakkaussuhteen psykologia (2015) ja Osalliseksi onnellisuudesta (2019).

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jouni Luukkala
Formaatti Nid. 191s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 Duodecim
Copyright 2019