Lentoon - Muutokseen suostumisen voima

13,90 € OVH: 29,90 €
Varastossa
SKU
9789523542655

Lentoon - Muutokseen suostumisen voima avaa erilaisten muutosten vaikutusta elämään.

 

Yhden havahduttaa äkillinen elämänkriisi, toinen huomaa ajan myötä, että elämä ei tunnu enää omalta. Voiko elämää ja omaa itseään muuttaa, ja mitä aito muutos tarkoittaa? Kuinka irrottautua tutusta mutta toimimattomasta? Mitä muut sanovat, entä jos läheisiin sattuu? Onko jokaisella oikeus pyrkiä rehellisesti kohti omannäköistä elämää?

Tässä kirjassa Lentoon - Muutokseen suostumisen voima joukko rohkeita ihmisiä kertoo elämäänsä myllertäneestä sisäisestä muutoksesta. Viimeistään silloin, kun paikalla pysymisestä tulee tuskallista, kannattaa antautua muutokseen. Samastuttavat tarinat saavat näkökulmaa terapeutti Tommy Hellstenin kirjoittamista jaksoista, joissa pohditaan muutoksen ja merkityksellisyyden teemoja.


Tommy Hellsten on suosittu kirjailija, terapeutti ja kouluttaja. MuM Tiina Tuomikoski on asiantuntija, Ihminen tavattavissa -terapeutti, työnohjaaja ja psykodraamaohjaaja. He ovat aiemmin kirjoittaneet yhdessä Ihminen tavattavissa -mentoreiden kanssa teoksen Minuiksi (2016). Tässä teoksessa oman muutostarinansa kertoo kahdeksan kirjoittajaa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Tommy Hellsten, Tiina Tuomikoski
Formaatti Nid. 180s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Mies joka uskoi
    Mies joka uskoi
    Tarjoushinta 15,00 € Norm. hinta 32,00 €
  2. Ehjäksi hoida
    Ehjäksi hoida
    9,90 € OVH: 29,00 €
Copyright 2019