Lähtösi jälkeen - Kertomuksia surusta ja selviytymisestä

24,90 €
Varastossa
SKU
9789523820753

Lähtösi jälkeen - Kertomuksia surusta ja selviytymisestä tuo menetyksen tunteet sanalliseen muotoon.

Lähtösi jälkeen - Kertomuksia surusta ja selviytymisestä sisältää koskettavia kertomuksia luopumisen hetkistä.

Kun läheinen ja rakas ihminen kuolee, menetys tuntuu musertavalta. Tapahtunut suistaa elämän helposti raiteiltaan. Silloin moni kaipaa vertaistukea - toivoa siitä, että surun kanssa voi jonakin päivänä oppia elämään.

Näyttelijä Jussi Lampi pohtii yhä, miksi tytär Mandi päätti oman elämänsä 19-vuotiaana. Laulaja Johanna Pakonen joutui hyvästelemään kaksospoikansa, jotka menehtyivät ennenaikaisesti raskauden puolivälissä. Entinen pituushyppääjä Ringa Ropo pohti oman elämänsä merkitystä jouduttuaan hautaamaan alle kahden vuoden ikäisenä leukemiaan kuolleen poikansa.

Europarlamentaarikko Eero Heinäluoma, kirjailija Kaari Utrio, ex-pääministeri Juha Sipilän puoliso Minna-Maaria Sipilä, lääkäri Pippa Laukka, näyttelijä Lena Meriläinen, taidekauppias Reijo Oras, viihdetaiteilija Jope Ruonansuun leski Mari Ruonansuu, kansanedustaja Maarit Feldt-Rannan leski Vesa Kallionpää sekä kansakuntaa koskettaneissa tragedioissa läheisensä menettäneet suomalaiset kertovat omasta surustaan.

Haastateltavat antavat omien kokemustensa kautta lukijalle toivoa ja tukea siihen, miten raskaan menetyksen jälkeen voi päästä elämässä eteenpäin: oivalluksia, mielenhallinnan keinoja ja asioita, jotka ovat tuoneet helpotusta ja lohtua.

Surun asiantuntija ja psykoterapeutti tarjoaa lukijalle ajatuksia uuden elämäntilanteen käsittelemiseksi.

Anneli Juutilainen (s. 1983) on espoolainen toimittaja, joka tunnetaan syvällisistä ja koskettavista henkilöhaastatteluistaan. Hän on aiemmin julkaissut kirjan Kirjeitä nuorelle itselleni (Docendo 2019).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Anneli Juutilainen
Formaatti Sid. 263s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Docendo
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Sinun valossasi
  Sinun valossasi
  16,90 € Alkaen 12,90 € OVH: 18,90 €
 2. Sinä olet ilo
  Sinä olet ilo
  17,80 € OVH: 19,80 €
 3. Kutsumuspäiväkirja - sininen
  Kutsumuspäiväkirja - sininen
  13,50 € OVH: 15,00 €
Copyright 2019