Kuka keksi banaanipotkun ja muita futisfaktoja Suomesta

17,90 € OVH: 19,90 €
Varastossa
SKU
9789523542884

Kirja lapsille ja nuorilla jalkapallon kiehtovasta maailmasta.

Kuka keksi banaanipotkun ja muita futisfaktoja Suomesta-kirja kutsuu kaivamaan kannatushuivi nesiin, ottamaan mukavan asennoon ja tarttumaan kirjaan! Tämän opuksen sivuilla kotimaisen jalkapallon historian lehdet kohisevat kuin Saviniemen kentän katsomo syksyllä 2005.

Yli sataan vuoteen jalkapalloa mahtuu rutkasti ikimuistoisia hetkiä ja pelaajia. Tiedätkö koska ja missä ensimmäisestä Suomen mestaruudesta pelattiin? Kuka tarjosi vastustajalle pastilleja? Tai minkä joukkueen kannattajat kajauttavat ilmoille Banzai-huudon? Innostava koko perheen tietokirja valottaa suomalaista pääsarjatason jalkapalloa monelta kantilta. Sami Kaarakaisen upea nelivärikuvitus viimeistelee vauhdikkaan kokonaisuuden.

Kalle Nuuttila on kustannusalan ja urheilukenttien moniottelija. Jalkapallon saralla Nuuttila on voittanut Kuhmoisten kyläturnauksen, lanseerannut vauvanvaatemalliston joukkueelleen sekä kamppailut jalkapallotriathlonin maailmanmestaruudesta.
Sami Kaarakainen on monipuolinen kuvittaja-graafikko. Rovaniemeläinen Kaarakainen on entinen alasarjatason jalkapalloilija, rantafutiksen, umpihankifutiksen ja suopotkupallon konkari ja säännöllisen epäsäännöllinen näky RoPSin kotipelien katsomossa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kalle Nuuttila
Formaatti Nid. 55s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019