Sukuseikkailu

19,70 € OVH: 21,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523541801

Sukuseikkailu vie matkalle lapsen juuriin.

Sukuseikkailu pohtii kysymyksiä Kuka minä olen, mistä minä tulen? Kekseliäät sisarukset Nikke ja Noora tekevät aikamatkaa sukujuurilleen leikin ja mielikuvituksen voimin. He tutustuvat suvun henkilöihin, paikkoihin, arkeen ja elämänkaareen välineinään mm. sukupyrstö, sukubussi, nukkekoti Villa Esi-isä ja suvun suuri vuosikalenteri.

Vahvat juuret tukevat lapsen kasvua ja hyvinvointia. Kirja rohkaisee ja innostaa sukupolvien väliseen oppimiseen ja oivalluksiin tarinoilla, kuvalla ja tehtävillä. Se antaa lapselle ja aikuiselle välineitä tutkia yhdessä omaa perhehistoriaa. Omien sukujuuriensa kanssa puuhailevien sisarusten Nooran ja Niken seurassa rakentuu pala palalta lukijan kertomus omasta historiastaan.

Humoristinen ja lämminhenkinen kuvitus yhdistää piirroksia ja valokuvia. Se houkuttelee katsomaan sukua aivan uusin silmin. Perheiden lisäksi kirjaa voivat hyödyntää kasvatuksen ammattilaiset päiväkodeissa ja koulussa, seurakunnassa ja järjestöissä.

Liisa Lauerma on espoolainen tietokirjailija ja kouluttaja.  Hänet on palkittu teoksistaan Suomen tietokirjailijoiden Tietopöllö-palkinnolla.

Odotettu uusintapainos 2011 ilmestyneestä suositus lasten kirjasta.

Lisätietoja
Fyysinen koko 255 x 210 mm
Kirjailija / Artisti Liisa Lauerma
Formaatti Nid. 95s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Lasten Keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019