Krister Lindberg, sydämen samarialainen - Elämä Jumalan työtoveruudessa ja ihmeissä

10,00 € OVH: 21,00 €
Varastossa
SKU
9789515852595

Kirja pyyteettömästä auttamistyöstä Jumalan kunniaksi.

Krister Lindberg, vaimo ja kaksi poikaa olivat hukkumassa. Jää petti.

Porvoon rannikkopitäjässä Voolahdella syntynyt Krister Lindberg kasvoi Suomenlahden tyrskyjen tuttuna. Nuorena miehenä hän lähti rannikon miesten jäljissä merille ja opiskelemaan merenkulkijan ammattiin. Kokemuksia kertyi monista kaupungeista rahti- ja sittemmin matkustajalaivojen reittien varrelta.

Matkoilla nuoren miehen sielunmaisemaa koskettivat eniten lähellä olevien ihmisten hätä ja elämän tyhjyys. Krister Lindbergin sydän alkoi sykkiä lähimmäisten auttamiselle. Avioliitto toi Kristerin takaisin kotisatamaan. Perhe asettui asumaan Porvooseen ja Kristerin ura jatkui öljynjalostamon palveluksessa.

Sitten jää petti Kristerin, puolison ja kahden pienen pojan alla. Kaiken järjen mukaan he olisivat voineet hukkua. Selkeä ihmepelastuminen avasi uuden suunnan Kristerin ja hänen perheensä elämälle.

Krister Lindbergille avautui neljä vuosikymmentä sitten kutsumus elämän kolhimien, hukkumisvaarassa olevien lähimmäisten auttamiseen. Hän tempautui mukaan Porvoossa perustetun Itä-Uudenmaan Sosiaalilähetyksen toimintaan. Yhdistys vaihtoi nimensä ja tunnetaan nyt Samaria-lähetyksenä, joka toimii kansainvälisesti.

Sosiaalineuvoksen arvonimen saanut Krister on kokenut syrjäytyneiden auttamisen olevan Jumalalle sydämenasia. Tämä kirja vie seuraamaan jännitysnäytelmän tavoin etenevää kertomusta siitä, kuinka Jumalalle on kaikki mahdollista. Krister Lindbergin elämäkerran on kirjannut Meiju Bonsdorff, Krister ja Kate Lindbergin henkilökohtainen ystävä, joka on äskettäin kotiutunut samalle paikkakunnalle Voolahteen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Meiju Bonsdorff
Formaatti Nid. 172s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 KKJMK
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Herran siunaus
    Herran siunaus
    4,50 € OVH: 4,90 €
  2. Valoa ja voimaa elämän tielle
    Valoa ja voimaa elämän tielle
    12,00 € OVH: 27,00 €
Copyright 2019