Taivaan rajalla

17,10 € OVH: 19,00 €
Varastossa
SKU
9789523740211

John Burken kirjassa Taivaan rajalla, kuoleman lähellä käyneet kertovat kokemuksistaan tuonpuoleisesta. Mitä Raamatussa sanotaan kuoleman jälkeisestä elämästä?

Mahdollisuus kuolemanjälkeisestä elämästä kiinnostaa. John Burke on tutkinut kymmenien vuosien ajan kertomuksia, joissa on käyty lähellä kuolemaa ja palattu kertomaan sekä taivaallisista että helvetillisistä kokemuksista.

Burke vertaa yli sataa kuvausta kuolemanrajakokemuksista siihen, miten Raamattu vastaa kiinnostavimpiin kysymyksiimme tuonpuoleisesta: Olenko edelleen oma itseni? Näenkö ystäviäni ja rakkaitani? Miltä taivaassa näyttää? Millainen Jumala on? Mitä teemme ikuisesti? Entä lapset ja lemmikit?

Lukuisten ihmisten yhteneväiset kokemukset piirtävät valloittavaa kuvaa Raamatun lupaamasta taivaasta. Kertojina on lääkäreitä, yliopiston professoreita, pankinjohtajia, ihmisiä kaikista ikäryhmistä ja kulttuureista - jopa sokeita.

Nämä jännittävät matkakuvaukset saattavat muuttaa näkemyksesi tulevasta elämästä ja vaikuttaa elämäntapaasi jo nyt. Taivas on vielä ihmeellisempi kuin olet osannut kuvitellakaan.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti John Burke
Formaatti 362 s. Nid.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Päivä
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019