Lyhytterapeuttinen työote

38,70 € OVH: 43,00 €
Tilattavissa
SKU
9789524516549
Kirja tutustuttaa lyhytterapeuttiseen työskentelyyn, tarjoaa malleja eripituisen työskentelyn suunnitelmalliseen rakentamiseen ja osoittaa, miten lyhyissäkin hoidoissa on mahdollista saavuttaa hyviä tuloksia.
Kuinka käynnistää myönteinen muutosprosessi vain muutaman tapaamisen puitteissa? Tätä kysymystä pohtivat entistä useammat työntekijät. Mahdollisuudet toistaiseksi jatkuviin, pitkiin asiakassuhteisiin ovat entistä harvemmassa. Merkityksellinen työskentely voi onnistua hyvinkin rajallisessa ajassa, mutta se vaatii aivan omanlaistaan otetta asiakastyöhön.

Katri Kannisen ja Liisa Uusitalo-Arolan kirja Lyhytterapeuttinen työote auttaa ammattilaista hyödyntämään lyhytterapeuttista työotetta ja siinä käytettäviä työkaluja omassa työssään. Kirja tarjoaa malleja eripituisen työskentelyn rakentamiseen suunnitelmallisesti. Vaikka työskentely räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, mallit auttavat jäsentämään ja hyödyntämään käytettävissä olevan ajan mielekkäällä tavalla.

Lyhytterapeuttinen työote esittelee myös tekniikoita tunnetyöskentelyyn ja uusien toimintatapojen löytämiseen. Kirjassa on runsaasti tapausesimerkkejä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kanninen Katri, Uusitalo-Arola Liisa
Formaatti nid. 383 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2022 PS-Kustannus
Copyright 2019