Toisenlainen tie - Tahaton lapsettomuus, kriisi ja selviytyminen

25,90 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789522882578
Tahaton lapsettomuus on ongelma, joka kohtaa liki joka viidettä suomalaista paria. Lasta kaipaavat myös monet yksin elävät. Osa lapsettomuuden kohdanneista saa lapsen hedelmällisyyshoitojen tai adoption kautta, osalle lapsettomuudesta muodostuu pysyvä osa elämää. Millaisia asioita lapsettomuuden kohtaava käy psyykkisesti läpi?

Tahaton lapsettomuus on ongelma, joka kohtaa liki joka viidettä suomalaista paria. Lasta kaipaavat myös monet yksin elävät. Osa lapsettomuuden kohdanneista saa lapsen hedelmällisyyshoitojen tai adoption kautta, osalle lapsettomuudesta muodostuu pysyvä osa elämää. 

Millaisia asioita lapsettomuuden kohtaava käy psyykkisesti läpi? Voiko surua jostakin jota ei ole ja jota yhä kenties toivotaan näyttää vai onko se äänioikeudetonta? Entä mitä on surra asiaa naisena ja miehenä? Millaisia kysymyksiä hedelmällisyyshoitoihin liittyy, ja miten toivon ja epätoivon jatkuva vaihtelu vaikuttaa ihmiseen ja läheisiin ihmissuhteisiin? Teos lähestyy aihetta selkeästi ja myötäeläen  tie eteenpäin avautuu omien tunteiden tunnistamisesta.

Lisätietoja
Fyysinen koko 210 mm x 142 mm x 16 mm
Kirjailija / Artisti Pruuki Heli, Tiihonen Raili, Tuominen Minna
Formaatti nid 195 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Kirjapaja
Copyright 2019