Arvon porukka - Etiikka ja työyhteisö

Tarjoushinta 11,00 € Norm. hinta 20,00 €
Tilattavissa
SKU
9789522463982
Mistä työn ilo, innostuminen ja sitoutuminen syntyvät? Miten ne tapetaan? Mitä tämän päivän työyhteisöt ja esimiehet voisivat oppia antiikin filosofeilta? Käytännönläheisessä kirjassaan Jaakko Heinimäki puhuu rohkean, viisaan, kohtuullisen ja reilun työyhteisön puolesta.

Mistä työn ilo, innostuminen ja sitoutuminen syntyvät? Miten ne tapetaan? Onko arvoilla jotakin tekemistä työn ilon, jaksamisen ja hyvinvoinnin kanssa?
Paljonkin, mikäli Jaakko Heinimäkeä on uskominen. Kirjassaan Arvon porukka - Etiikka ja työyhteisö Heinimäki marssittaa esiin vanhat kardinaalihyveet ja puhuu rohkean, viisaan, kohtuullisen ja reilun työyhteisön puolesta. Hän pohtii myös, millainen on yrityksen sielu. Hyvässä työyhteisössä osataan vaalia ja edistää työntekijöiden henkistä hyvinvointia, sillä se on tärkein työn sujumiseen vaikuttava tekijä.

Arvoilla ja etiikalla on harvinaisen vähän merkitystä, jos ne jäävät vain juhlapuheisiin. Arvon porukka tuo juhlavat käsiteet yleistajuisesti työyhteisöjen arkeen.

Arvon porukka -kirjan kirjoittaja Jaakko Heinimäki on palkittu tietokirjailija, teologi ja luoviin aloihin erikoistunut työnohjaaja (STOry).

Lisätietoja
Fyysinen koko 159 mm x 120 mm x 6 mm
Kirjailija / Artisti Jaakko Heinimäki
Formaatti Nid. 104 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Kauppakamari
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Irja Askola - Elämäkerta
  Irja Askola - Elämäkerta
  18,50 € OVH: 34,90 €
 2. Lyhytterapeuttinen työote
  Lyhytterapeuttinen työote
  38,70 € OVH: 43,00 €
 3. Vaikeiden asioiden keskustelukortit
  Vaikeiden asioiden keskustelukortit
  39,00 € OVH: 43,75 €
Copyright 2019