Kaste

31,90 € OVH: 35,90 €
Varastossa
SKU
9789523542761

Kirja monille itsestään selvästä mutta silti kysymyksiä herättävästä asiasta - kasteesta. Kaste-kirjassa on mukana käytännön vinkkejä kasteen merkityksen sanoittamiseen ja toimituksen toteutukseen. Tärkeä kirja jokaisen seurakunnan työntekijän käyttöön ja yhteiseksi virikkeeksi. 

 

Miksi minut on kastettu? Kaste on elämää, jossa Jumalan rakkaus saa vaikuttaa ihmisessä.


Kaste on käytännönläheinen puheenvuoro ja ideapankki kasteen nostamiseksi keskiöön seurakunnan toiminnassa. Se tarjoaa käytännön vinkkejä lapsiperheiden kohtaamiseen ennen ja jälkeen kasteen, kastetoimitusten toteuttamiseen, eri-ikäisten kasteisiin, kasteesta puhumiseen työntekijöiden kesken ja seurakuntalaisten kanssa.

Mukana on ajatuksia kasteen näkymisestä niin seurakunnan tiloissa kuin kaikessa toiminnassa varhaiskasvatuksesta rippikouluun ja jumalanpalveluselämään. Kirja auttaa sanoittamaan kastetta ihmisläheisellä tavalla, kun seurakunnan työntekijä kohtaa asioita pohtivia seurakuntalaisia. 


Kaisa Aitlahti on tuusulalainen pappi, kouluttaja ja kasvatuksen ammattilainen. Varhaiskasvatuksen pappi Jenni Kahenvirta työskentelee Mikaelin seurakunnassa Helsingissä. Hän on työskennellyt myös Kaste ja kummius -hankkeessa Kirkkohallituksessa. Pastori Sini Mäkelä työskentelee Keravan seurakunnassa pappina ja perhetyöntekijänä. Kimmo Reinikainen on Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kirkkoherra.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kaisa Aitlahti, Jenni Kahenvirta, Sini Mäkelä, Kimmo Reinikainen
Formaatti Sid. 250s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Kirjapaja
Copyright 2019