Eteenpäin! Pientä puhetta Paavalista ja pelastuksesta

25,20 € OVH: 28,00 €
Varastossa
SKU
9789518888409

Millainen oli apostoli Paavali ja hänen elämänsä?  Kun kysymme, mikä oli hänen sanomansa, kysymme oikeastaan, mitä on kristinusko.  Näihin kysymyksiin vastaa Keijo Rainerma kirjassaan Eteenpäin! Pientä puhetta Paavalista ja pelastuksesta.

Millainen oli apostoli Paavali ja hänen elämänsä?  Kun kysymme, mikä oli hänen sanomansa, kysymme oikeastaan, mitä on kristinusko.  Näihin kysymyksiin vastaa Keijo Rainerma Raamatun dokumenttien valossa ja Paavalin pääkirjeen Roomalaiskirjeen tutkistelussa kirjassaan Eteenpäin! Pientä puhetta Paavalista ja pelastuksesta.

Paavalin kääntyminen kristittyjen vainoojasta Jeesuksen seuraajaksi ja uskon tunnustajaksi on kääntymiskertomuksista tunnetuin.  Lähes kaikki hänen kirjeensä seurakunnille ja kristityille ovat säilyneet 2000 vuotta ja vaikuttaneet maailmanhistoriaan ja ihmisten elämään.

”Eteenpäin!” voisi hyvinkin olla Paavalin tunnussana. Evankeliumin saarnaaja ja sanoma sytyttää ja valloittaa yhä.  Ja vaikka pian itse kukin meistä vuorollaan näkee, pitääkö evankeliumin sanoma paikkansa, on hyvä ja oikea hetki nyt varmistua siitä, mitä tarkoittaa, että on kristitty.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Keijo Rainerma
Formaatti Sid. 250 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Perussanoma
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019