Opi hepreaa! Nykyheprean oppikirja

28,90 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789522304568

Suomenkielinen nykyheprean oppikirja esittelee paitsi kielen rakenteita ja sanastoa myös pyhän maan aluetta, historiaa ja juutalaisuutta.

 

Lea Lyytikäisen ja Itzhak Gamzun Opi hepreaa! vastaa pitkään odotetun suomenkielisen nykyheprean oppikirjan tarpeeseen.

Kirjan 40 kappaleessa esitellään nykyheprean kielioppirakenteita johdonmukaisesti. Opittavia asioita havainnollistetaan selitysten ohella selkein esimerkein, taulukoin ja kaavioin. Jokaisessa kappaleessa on lisäksi kirjallisia ja suullisia harjoituksia sekä kappalekohtainen sanasto. Kirjan lopussa on heprea-suomi ja suomi-heprea kokonaissanasto sekä verbitaivutuskaaviot.

Opi hepreaa! -kirjan alkupuolen tekstit ovat pääosin dialogeja, mutta vähitellen painopiste siirtyy kertoviin teksteihin. Kirjan loppupuolen pitkät tekstit liittyvät pyhän maan alueeseen ja historiaan sekä juutalaisuuteen. Usean tekstin sisältö tarjoaa tarttumapintaa erityisesti suomalaiselle lukijalle.

Opi hepreaa! on suunniteltu vastaamaan vaatimuksiltaan ja laajuudeltaan Helsingin yliopiston ensimmäisen vuoden nykyheprean kurssia. Kirja soveltuu myös muuhun aikuisopiskeluun esim. kansalaisopistoissa. Sitä voidaan käyttää sekä kurssimateriaalina että itsenäisen opiskelun apuna.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Lyytikäinen Lea, Gamzu Itzhak
Formaatti Nid. 417s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2.painos 2020 Aurinko Kustannus
Copyright 2019