Maailman valo - Paavi, kirkko ja ajan merkit

20,00 €
Tilattavissa
SKU
9789529627905
Paavi Benedictus XVI:n keskusteluja saksalaisen journalistin Peter Seewaldin kanssa paaviudesta, kirkosta ja uskonnosta tämän päivän maailmassa.
"Omalla voimallaan ihminen ei voi kukistaa historiaa. Se, että ihminen on vaarassa ja on saattanut itsensä ja maailman vaaraan, tulee nykyään ilmi myös tieteellisten todisteiden avulla. Ihminen voi pelastua vain, jos moraaliset voimat kasvavat hänen sydämessään; voimat, jotka voivat tulla vain kohtaamisesta Jumalan kanssa; voimat, jotka pystyvät vastarintaan. Siksi me tarvitsemme häntä, tuota Toista, joka auttaa meitä siinä, mihin emme itse kykene. Ja me tarvitsemme Kristusta, joka kokoaa meidät yhteen yhteisöksi, jota kutsumme kirkoksi."


Maailman valo - Paavi, kirkko ja ajan merkit on paavi Benedictus XVI:n (paavina 2005-2013) keskustelun muotoon puettu kirja, jossa paavi pohtii tunnetun saksalaisen journalistin Peter Seewaldin kanssa paaviutta, kirkkoa ja uskonnollisuutta tämän päivän maailmassa. Hän vastaa avoimesti kriittisiin kysymyksiin, joita viime vuosina on esitetty. Tarkkanäköisesti hän myös tekee huomioita yhteiskunnan tilasta ja ongelmista. Ennen kaikkea hänen vastauksensa avaavat lukijan eteen kuitenkin kuvan oppineesta teologista ja viisaasta sielunpaimenesta, joka kutsuu kaikkia ihmisiä etsimään Kristuksen kasvoja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Benedictus XVI
Formaatti nid. 205 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Katolinen tiedotuskeskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019