Tassunjälkiä - Lemmikkikotien rukouskirja

22,40 € OVH: 24,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523549074

Tassunjälkiä – Lemmikkikotien rukouskirja tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman lemmikkien rooliin ihmisten elämässä. Teos kutsuu tutkimaan lemmikkien merkitystä arjessa ja tarjoaa rukouksia, runoja ja vinkkejä elämään yhdessä lemmikkien kanssa. 

 

Tassunjälkiä – Lemmikkikotien rukouskirja tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman lemmikkien rooliin ihmisten elämässä. Teos on täynnä eläimiin liittyviä rukouksia, runoja ja vinkkejä elämään yhdessä lemmikkien kanssa.

Tassunjälkiä kutsuu tutkimaan, miten voimme ottaa lemmikkimme mukaan myös Jumalan suureen perheeseen. Tämä teos on ensimmäinen suomenkielinen kansantajuinen kirja, joka yhdistää eläimet ja teologian.

Mitä tehdä, kun lapsi haluaa haudata ikkunaan lentäneen linnun tai kun eläinlääkäri kertoo, että perheen rakkaan koiran elämää ei voi enää pitkittää?

Teoksen suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon lapsiperheet, mutta mukana on myös seurakunnan toimintaan soveltuvaa materiaalia. Kirjan sivuilla on vinkkejä hartaushetkiin eläinten kanssa ja tietoa perheen kohtaamiseen surun keskellä.

Lemmikit tuovat iloa, lohtua ja rakkautta ihmisten arkeen. Kirja sopii kaikille, jotka tuntevat syvää kiintymystä eläinkumppaneihinsa.

Juha Luodeslampi työskentelee kirkkohallituksen jumalanpalveluksen ja kasvatuksen osastolla asiantuntijana ja Sofia Tuomenvirta Malmin seurakunnassa pastorina. Anna-Mari Kaskinen on runoilija-kirjailija, jolla on laaja kirjallinen tuotanto.

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Anna-Mari Kaskinen, Juha Luodeslampi, Sofia Tuomenvirta
Formaatti sid. 96 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2024 Kirjapaja
Copyright 2019