Sukupuu - Avain oman elämän ja perheen ymmärtämiseen

18,00 € OVH: 20,00 €
Tilattavissa
SKU
9789522473080
Sukupuusi kertoo sinusta, sillä kaikilla meillä on juuremme.
Sukupuusi kertoo sinusta.


Kaikilla meillä on juuremme. Aiempien sukupolvien arvot, asenteet ja traumat voivat vaikuttaa elämäämme ja valintoihimme, vaikka emme sitä tiedostaisikaan. Sukupuu on väline tämän perinnön tunnistamisessa. Sen piirtäminen ja siihen tutustuminen auttavat ymmärtämään itseämme ja läheisiämme. Miksi olen tällainen kuin olen? Miksi olen elänyt näin? Kuka oikeastaan olen?


Kun ihminen vieraantuu taustastaan ja yhteys omaan sukuun heikkenee, hän jää vaille tärkeimpiä tukiverkkojaan. Kuinka tässä tilanteessa voi löytää välineitä itsensä ja läheistensä ymmärtämiseen, elämänsä hahmottamiseen?


Sukupuu-kirjassa Kirsti Ijäs kertoo, kuinka sukupuu piirretään ja millaisia asioita se piirtäjälleen kertoo. Sukupuun piirtämisellä voi olla suuri merkitys oman identiteetin vahvistajana.


Sukupuu-kirja ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2003, minkä jälkeen siitä on otettu lukuisia painoksia. Nyt lukijoiden kestosuosikki on saatavana ulkoasullisesti uudistetussa muodossa, kirjassa on myös teemoja kokoava täysin uusi luku. Kirja sopii oppaaksi kaikille omista juuristaan kiinnostuneille sekä esimerkiksi sukututkijoille ja terapiatyötä tekeville.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Ijäs Kirsti
Formaatti nid. 222 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 7. uud.painos 2014 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019