Keskiyön kirjasto

29,00 €
Tilattavissa
SKU
9789523640740

Keskiyön kirjasto on koskettava kirja elämästä, kuolemasta ja siitä, mikä jää niiden väliin.

Keskiyön kirjasto - koskettava kirja elämästä, kuolemasta ja siitä, mikä jää niiden väliin.

”Elämän ja kuoleman välissä on kirjasto”, hän sanoi. ”Kirjaston hyllyt jatkuvat ikuisesti. Jokainen kirja antaa mahdollisuuden kokeilla toisenlaista elämää. Millaista elämäsi olisi voinut olla, jos olisit tehnyt toisenlaisia valintoja? Jos voisit perua sen, mitä kadut, tekisitkö jotakin toisin?”

Nora on 34-vuotias eikä elämässä ole kehumista. Hän on yksinäinen, sinkku ja saanut juuri potkut. Sitten hänen kissansa löytyy kuolleena kadulta, ja se tuntuu viimeiseltä pisaralta. Miksi hänen enää pitäisi elää? Kuoleman sijaan hän päätyy elämän ja kuoleman välissä sijaitsevaan kirjastoon, jossa voi kokeilla kaikkia niitä elämiä, jotka olisi voinut elää.

Keskiyön kirjasto on suurenmoisen koskettava kirja elämästä, kuolemasta ja siitä, mikä jää niiden väliin. Se kertoo epätoivosta, toivosta, shakinpeluusta, katumuksen taltuttamisesta ja siitä, miten valita oikeat ihmiset ympärilleen.

Matt Haig on tämän hetken suosituimpia brittiläisiä kirjailijoita. Hän on kirjoittanut sekä tietokirjoja että romaaneja aikuisille ja lapsille. Hän on saanut kirjoistaan lukuisia palkintoja ja niitä on käännetty yli 30 kielelle. Suomeksi häneltä on aiemmin julkaistu muun muassa romaani Kuinka aika pysäytetään.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Matt Haig
Formaatti Sid. 328s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2.painos 2020 Aula & Co
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
  1. Sofronios
    Sofronios
    28,70 € OVH: 31,90 €
  2. Meitä vastaan rikkoneet
    Meitä vastaan rikkoneet
    28,90 € OVH: 32,40 €
Copyright 2019